Технология продуктов функционального питания. Учебное пособие
Паперова книга | Код товару 892094
Автор
С. Юдіна
Видавництво
Лань
Серія книг
Учебники для вузов. Специальная литература
Мова
Російська
Рік видання
2016
Кількість сторінок
280
Ілюстрації
Немає ілюстрацій
Формат
145х215 мм

Усе про книжку Технология продуктов функционального питания. Учебное пособие

Розглянуто соціально-економічні аспекти сучасного харчування людини, основні і альтернативні теорії харчування, компоненти їжі і їх роль в профілактиці і лікуванні основних захворювань. Наведено класифікацію харчових і біологічно активних добавок, а також показана їх роль у виробництві продуктів харчування.

Описано основні групи добавок. Розглянуто різні види раціонального і лікувального харчування. Наведено технології виробництва продуктів дитячого харчування на м'ясній, молочній, рибній, плодоовочевій основах. Викладено основи конструювання продуктів функціонального харчування: для вагітних жінок, спортсменів, хворих, які страждають найбільш поширеними захворюваннями, такими як атеросклероз, цукровий діабет, серцево-судинні.

Для студентів вузів, що навчаються за напрямом «Технологія продовольчих продуктів спеціального призначення та громадського харчування».

Читати повний опис
Згорнути
Характеристики
Автор
С. Юдіна
Видавництво
Лань
Серія книг
Учебники для вузов. Специальная литература
Мова
Російська
Рік видання
2016
Кількість сторінок
280
Ілюстрації
Немає ілюстрацій
Формат
145х215 мм
Купити - Технология продуктов функционального питания. Учебное пособие
Технология продуктов функционального питания. Учебное пособие
765 грн
Немає в наявності
 
Характеристики Технология продуктов функционального питания. Учебное пособие
Автор
С. Юдіна
Видавництво
Лань
Серія книг
Учебники для вузов. Специальная литература
Мова
Російська
Рік видання
2016
Кількість сторінок
280
Ілюстрації
Немає ілюстрацій
Формат
145х215 мм
Палітурка
Тверда
Папір
Офсетний
Видання
3-е
ISBN
978-5-8114-2385-9
Вага
330 гр.
Тип
Паперова