Вхід або реєстрація
Для відслідковування статусу замовлень та рекомендацій
Щоб бачити терміни доставки
Безкоштовно по Україні
Без вихідних, з 9 до 20
Для відслідковування статусу замовлень та рекомендацій
Щоб бачити терміни доставки
Викладено основні питання метрології, стандартизації, сертифікації та акредитації. Розглянуто такі розділи курсу: предмет і зміст метрології, метрологічна система України, фізичні величини, системи одиниць фізичних величин, Міжнародна система CI, вимірювання, хімічна метрологія, врахування систематичних і випадкових похибок у хімічному аналізі, основи стандартизації, системи стандартів, сертифікація, сертифікація продукції в Україні, управління якістю продукції, класифікація показників якості продукції, система забезпечення безпечності харчових продуктів – НАССР, види контролю якості. Наведено теоретичний матеріал і приклади розв’язування задач, які мають практичне значення та допоможуть студентам у вивченні лекційного матеріалу та у підготовці до лабораторних робіт з курсу “Метрологія, стандартизація, сертифікація та акредитація”.
Для студентів спеціальностей 181 “Харчові технології” та 161 “Хімічні технології та інженерія”.
Викладено основні питання метрології, стандартизації, сертифікації та акредитації. Розглянуто такі розділи курсу: предмет і зміст метрології, метрологічна система України, фізичні величини, системи одиниць фізичних величин, Міжнародна система CI, вимірювання, хімічна метрологія, врахування систематичних і випадкових похибок у хімічному аналізі, основи стандартизації, системи стандартів, сертифікація, сертифікація продукції в Україні, управління якістю продукції, класифікація показників якості продукції, система забезпечення безпечності харчових продуктів – НАССР, види контролю якості. Наведено теоретичний матеріал і приклади розв’язування задач, які мають практичне значення та допоможуть студентам у вивченні лекційного матеріалу та у підготовці до лабораторних робіт з курсу “Метрологія, стандартизація, сертифікація та акредитація”.
Для студентів спеціальностей 181 “Харчові технології” та 161 “Хімічні технології та інженерія”.