Формування якості товарів. Частина 2
Паперова книга | Код товару 675666
Автор
В. Назаренко, А. Кайнаш
Видавництво
Центр навчальної літератури
Мова
Українська
Рік видання
2019
Кількість сторінок
296
Ілюстрації
Немає ілюстрацій
Формат
60х84/16 (~145х205 мм)
Палітурка
М'яка

Усе про книжку Формування якості товарів. Частина 2

Навчальний посібник розроблено у відповідності з програмою курсу з урахуванням сучасного стану харчової промисловості України. Наведено чинники, що впливають на якість продовольчих товарів тваринного походження та харчових жирів, вимоги до сировини, що використовується переробними підприємствами, основи сучасного виробництва окремих груп продовольчих товарів. Розглядаються закономірності формування споживчих властивостей в процесі виготовлення продукції. Для перевірки рівня засвоєння програмного матеріалу наводяться контрольні запитання та тести. Навчальний матеріал викладено з урахуванням особливостей професійної діяльності майбутніх фахівців.

Навчальний посібник призначений для студентів товарознавчих спеціальностей.

Характеристики
Автор
В. Назаренко, А. Кайнаш
Видавництво
Центр навчальної літератури
Мова
Українська
Рік видання
2019
Кількість сторінок
296
Ілюстрації
Немає ілюстрацій
Формат
60х84/16 (~145х205 мм)
Палітурка
М'яка
Рецензії
Купити - Формування якості товарів. Частина 2
Формування якості товарів. Частина 2
240 грн
Є в наявності
 

Рецензії Формування якості товарів. Частина 2

 
Характеристики Формування якості товарів. Частина 2
Автор
В. Назаренко, А. Кайнаш
Видавництво
Центр навчальної літератури
Мова
Українська
Рік видання
2019
Кількість сторінок
296
Ілюстрації
Немає ілюстрацій
Формат
60х84/16 (~145х205 мм)
Палітурка
М'яка
Папір
Офсетний
Шрифт
Times New Roman
Тираж
300
ISBN
978-617-673-215-0
Тип
Паперова