Книга Наноматеріали та нанотехнології. Їх використання у харчовому виробництві

Формат
Мова книги
Видавництво
Рік видання

У навчальному посібнику наведено класифікацію нанорозмірних структур і проаналізовано їх властивості. Узагальнено відомості про проявлення розмірних ефектів у фізикохімічних, механічних та інших властивостях наноструктурних матеріалів. Розглянуто основні методи отримання порошків, компактних нанокристалічних, нанопористих і аморфних матеріалів, а також наноструктурних покриттів. Описано основні методи досліджень наноструктурних матеріалів.

Призначено для студентів, аспірантів, науковців та інженерів, які вчаться та працюють у харчовій промисловості.

Продавець товару
Код товару
846857
Характеристики
Тип обкладинки
М'яка
Тираж
50
Доставка та оплата
Вказати місто доставки Щоб бачити точні умови доставки
Опис книги

У навчальному посібнику наведено класифікацію нанорозмірних структур і проаналізовано їх властивості. Узагальнено відомості про проявлення розмірних ефектів у фізикохімічних, механічних та інших властивостях наноструктурних матеріалів. Розглянуто основні методи отримання порошків, компактних нанокристалічних, нанопористих і аморфних матеріалів, а також наноструктурних покриттів. Описано основні методи досліджень наноструктурних матеріалів.

Призначено для студентів, аспірантів, науковців та інженерів, які вчаться та працюють у харчовій промисловості.

Відгуки
Виникли запитання? 0-800-335-425
311 грн
В наявності
Паперова книга
Сплачуйте частинами
Щоб сплатити частинами: потрібно мати картки Monobank або Приватбанку під час оформлення замовлення оберіть спосіб оплати «Покупка частинами від Monobank» або «Оплата частинами від ПриватБанку»
ПриватБанк
2-4 платежі
Доставка та оплата
Вказати місто доставки Щоб бачити точні умови доставки