Что и когда есть. Как найти золотую середину между голодом и перееданием
Паперова книга | Код товару 1137032
Yakaboo 3.5/5
Автор
Андрій Бєловєшкін
Видавництво
Форс
Серія книг
Доктора рунета. О здоровье понятным почерком
Мова
Російська
Рік видання
2019
Кількість сторінок
256
Ілюстрації
Немає ілюстрацій
Формат
144x206 мм

Усе про книжку Что и когда есть. Как найти золотую середину между голодом и перееданием

Наше життя - це не спринт "схуднути до літа", а марафон "бути здоровим і енергійним довгі роки і запобігти ранньому старінню". У харчуванні важливо дотримуватися золотої середини, враховувати наукові поради, традиційні практики та індивідуальні особливості. Ніхто не знає краще, ніж ми самі. Якщо до цього знання додати розуміння базових процесів, це допоможе приймати правильні і здорові рішення.

Дана книга - це звід гнучких правил, кожне з яких можна застосовувати окремо. Правила режиму харчування, вибору продуктів, а також психології харчування дають відповіді на найважливіші питання - коли їсти? що їсти? і як їсти?

Увага! Інформація, що міститься в книзі, не може служити заміною консультації лікаря. Перед скоєнням будь-яких дій, що рекомендуються необхідно проконсультуватися з фахівцем.

Характеристики
Автор
Андрій Бєловєшкін
Видавництво
Форс
Серія книг
Доктора рунета. О здоровье понятным почерком
Мова
Російська
Рік видання
2019
Кількість сторінок
256
Ілюстрації
Немає ілюстрацій
Формат
144x206 мм
Рецензії
  •  
    Книга НЕ для початківця у темі здорового способу життя 100% користувачів вважають цей відгук корисним
    Для мене питання гарної фізичної форми напрочуд важливе. Намагалася завжди тримати стабільну вагу, але коли стукнуло 30, то щороку стало прибавлятися по 1-2 зайвому кілограму. І тут мене понесло))) Читала вже багато книг про харчування, знайомилася і пробувала на собі різні підходи. Скажу відверто, поки не знайдеш свого, навряд ти зможе відчувати себе водночас і щасливою, і натхненною, і сповненою енергії та сил, і ще й задоволеною своєю фізичною формою.
    Що змінилося у моєму житті після прочитання книги:
    По-перше, викинула перекуси. Нарешті, стала відчувати голод. Так, багато хто говорить, що це погано, але тільки так я стала більше отримувати задоволення від їжі, усвідомлено харчуватися. Бо раніше моє харчування було схоже на постійне бездумне поглинання їжі по годинам. І дуже часто я їла, бо вже прийшов час, а не тому, що хотілося.
    По-друге, стала практикувати 16-годинне голодування. Читала про аутофагію після того, як за це відкриття нагородили науковця Нобелівською премією, але після прочитання книги ще більше прониклася цією темою. Можу сказати точно, що з'явилася легкість, надіюся, що ця практика і відобразиться на моїй фігурі.

    Якщо говорити в цілому про книгу, то її ніби і легко читати, вона досить гарно структурована, але сповнена наукових термінів, які для читача-початківця можуть бути маловідомими. Тому потрібно додатково ще залазити у гугл і вивчати нові поняття) І ще один момент, який мені не сподобався, то це відсутність чіткого переліку продуктів, тобто автор оперує хімічним складом продуктів, але я для себе мало винесла, які ж продукти і коли їсти і як їх поєднувати. Єдине, що можу сказати, що без овочів і дня не може бути))))
  •  
    Что и когда есть, или как я перестала волноваться и полюбила медленную еду 100% користувачів вважають цей відгук корисним
    Если встав с дивана после окончания карантина вы обнаружили, что вся семья, включая кота и мужа, набрали пару-тройку килограмм, то эта книжка для вас.

    Если вы никогда до этого ничего не читали по поводу здорового питания, то начните с чего-нибудь другого.

    Белорусский врач Андрей Беловешкин в своей небольшой, но очень оранжевой книге, коротко и по сути объяснит почему:
    - все, что вы делаете – неправильно;
    - все, что вы едите – или вредно, или не вовремя;
    - вы умрете медленной и мучительной смертью, потому что любите перекусывать на ночь пиццей, чипсами и пражским тортиком...

    Книга подойдёт тем, кто раньше уже читал на тему здорового питания, пробовал разнообразные подходы и понимает терминологию. Состоит из 24 правил, которые автор предлагает вводить в жизнь постепенно и без фанатизма. Как отмечает сам Беловешкин, каждая глава построена по схеме: как питались люди раньше, как такое пищевое поведение влияет на наше здоровье в краткосрочной и долгосрочной перспективе, краткая формулировка пищевого правила и уровни его сложности, набор советов и идей.

    Автор объяснит почему еда ночью такая вкусная, как питание влияет на хронические заболевания, почему без основательного несладкого завтрака хорошего рабочего дня не получится, и почему просмотр фуд-порно в инстаграме – это очень-очень-очень плохая идея.

    Эта же книга есть в украинском переводе от издательства Book Chef.

    Понравилось:
    + книга небольшого формата, читается за пару вечеров или во время поездки в транспорте;
    + правила питания изложены коротко;
    + автор призывает не становиться воинственным ЗОЖ-ником, а вместо этого вести партизанскую деятельность в плане изменения пищевых привычек и относиться ко всему с юмором.

    Не понравилось:
    - наличие терминов, непонятных простому любителю пиццы;
    - отсутствие списка рекомендованных продуктов;
    - не хватает случаев из практики / описания жизненных историй, иллюстрирующих тезисы книги;
    - не хватает ссылок на исследования, которые упоминает автор;
    - отсутствие пробелом между разделами. Начните каждую главу с новой страницы - и читать станет в разы легче;
    - стиль автора;
    - векторные картинки из интернета.

    Как поменялась моя жизнь после прочтения:
    1. Начала завтракать каждое утро
    2. Начала замечать связь между едой и настроением
    3. Наладила режим сна
    4. Вдумчиво ем из красивой тарелки за столом
    5. Похудела на 5 кг, кот на 3 кг, муж перестал со мной разговаривать и тайком ходит в МакДональдс по вечерам

    Что почитать по теме:
    Наталія Самойленко ”Їж, пий, худни. Здоров'я без дієт”
    Ліза Москоні ”Їжа для мозку. Наука розумного харчування”
Купити - Что и когда есть. Как найти золотую середину между голодом и перееданием
Что и когда есть. Как найти золотую середину между голодом и перееданием
204 грн
Є в наявності
 

Рецензії Что и когда есть. Как найти золотую середину между голодом и перееданием

3.5/5
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1
  •  
    Книга НЕ для початківця у темі здорового способу життя 100% користувачів вважають цей відгук корисним
    Для мене питання гарної фізичної форми напрочуд важливе. Намагалася завжди тримати стабільну вагу, але коли стукнуло 30, то щороку стало прибавлятися по 1-2 зайвому кілограму. І тут мене понесло))) Читала вже багато книг про харчування, знайомилася і пробувала на собі різні підходи. Скажу відверто, поки не знайдеш свого, навряд ти зможе відчувати себе водночас і щасливою, і натхненною, і сповненою енергії та сил, і ще й задоволеною своєю фізичною формою.
    Що змінилося у моєму житті після прочитання книги:
    По-перше, викинула перекуси. Нарешті, стала відчувати голод. Так, багато хто говорить, що це погано, але тільки так я стала більше отримувати задоволення від їжі, усвідомлено харчуватися. Бо раніше моє харчування було схоже на постійне бездумне поглинання їжі по годинам. І дуже часто я їла, бо вже прийшов час, а не тому, що хотілося.
    По-друге, стала практикувати 16-годинне голодування. Читала про аутофагію після того, як за це відкриття нагородили науковця Нобелівською премією, але після прочитання книги ще більше прониклася цією темою. Можу сказати точно, що з'явилася легкість, надіюся, що ця практика і відобразиться на моїй фігурі.

    Якщо говорити в цілому про книгу, то її ніби і легко читати, вона досить гарно структурована, але сповнена наукових термінів, які для читача-початківця можуть бути маловідомими. Тому потрібно додатково ще залазити у гугл і вивчати нові поняття) І ще один момент, який мені не сподобався, то це відсутність чіткого переліку продуктів, тобто автор оперує хімічним складом продуктів, але я для себе мало винесла, які ж продукти і коли їсти і як їх поєднувати. Єдине, що можу сказати, що без овочів і дня не може бути))))
  •  
    Что и когда есть, или как я перестала волноваться и полюбила медленную еду 100% користувачів вважають цей відгук корисним
    Если встав с дивана после окончания карантина вы обнаружили, что вся семья, включая кота и мужа, набрали пару-тройку килограмм, то эта книжка для вас.

    Если вы никогда до этого ничего не читали по поводу здорового питания, то начните с чего-нибудь другого.

    Белорусский врач Андрей Беловешкин в своей небольшой, но очень оранжевой книге, коротко и по сути объяснит почему:
    - все, что вы делаете – неправильно;
    - все, что вы едите – или вредно, или не вовремя;
    - вы умрете медленной и мучительной смертью, потому что любите перекусывать на ночь пиццей, чипсами и пражским тортиком...

    Книга подойдёт тем, кто раньше уже читал на тему здорового питания, пробовал разнообразные подходы и понимает терминологию. Состоит из 24 правил, которые автор предлагает вводить в жизнь постепенно и без фанатизма. Как отмечает сам Беловешкин, каждая глава построена по схеме: как питались люди раньше, как такое пищевое поведение влияет на наше здоровье в краткосрочной и долгосрочной перспективе, краткая формулировка пищевого правила и уровни его сложности, набор советов и идей.

    Автор объяснит почему еда ночью такая вкусная, как питание влияет на хронические заболевания, почему без основательного несладкого завтрака хорошего рабочего дня не получится, и почему просмотр фуд-порно в инстаграме – это очень-очень-очень плохая идея.

    Эта же книга есть в украинском переводе от издательства Book Chef.

    Понравилось:
    + книга небольшого формата, читается за пару вечеров или во время поездки в транспорте;
    + правила питания изложены коротко;
    + автор призывает не становиться воинственным ЗОЖ-ником, а вместо этого вести партизанскую деятельность в плане изменения пищевых привычек и относиться ко всему с юмором.

    Не понравилось:
    - наличие терминов, непонятных простому любителю пиццы;
    - отсутствие списка рекомендованных продуктов;
    - не хватает случаев из практики / описания жизненных историй, иллюстрирующих тезисы книги;
    - не хватает ссылок на исследования, которые упоминает автор;
    - отсутствие пробелом между разделами. Начните каждую главу с новой страницы - и читать станет в разы легче;
    - стиль автора;
    - векторные картинки из интернета.

    Как поменялась моя жизнь после прочтения:
    1. Начала завтракать каждое утро
    2. Начала замечать связь между едой и настроением
    3. Наладила режим сна
    4. Вдумчиво ем из красивой тарелки за столом
    5. Похудела на 5 кг, кот на 3 кг, муж перестал со мной разговаривать и тайком ходит в МакДональдс по вечерам

    Что почитать по теме:
    Наталія Самойленко ”Їж, пий, худни. Здоров'я без дієт”
    Ліза Москоні ”Їжа для мозку. Наука розумного харчування”
 
Характеристики Что и когда есть. Как найти золотую середину между голодом и перееданием
Автор
Андрій Бєловєшкін
Видавництво
Форс
Серія книг
Доктора рунета. О здоровье понятным почерком
Мова
Російська
Рік видання
2019
Кількість сторінок
256
Ілюстрації
Немає ілюстрацій
Формат
144x206 мм
Палітурка
Тверда
Папір
Офсетний
Тираж
1000
ISBN
978-966-993-103-0
Вага
310 гр.
Тип
Паперова