149 товарів
[object Object] «Що я знаю про роботу кав’ярень. Реалії бізнесу від власника мережі 3fe Coffee», автор Колін Гармон – фото №1
1
Хіт
1
icon Паперові
363 грн
В наявності
[object Object] «Логістика  у ресторанному господарстві», авторів Галина Бублик, Надія Зубар – фото №1
icon Паперові
Логістика у ресторанному господарстві
Галина Бублик Галина Бублик, Надія Зубар
87 грн
В наявності
[object Object] «Проектування підприємств готельно-ресторанного господарства», авторів Надія Зубар, Галина П’ятницька, Ніла Пятницька, Людмила Агафонова – фото №1
icon Паперові
Проектування підприємств готельно-ресторанного господарства
Надія Зубар Надія Зубар, Галина П’ятницька, Ніла Пятницька, Людмила Агафонова
681 грн
В наявності
[object Object] «Unprocessed», автор Кімберлі Уілсон – фото №1
icon Паперові
Unprocessed
Кімберлі Уілсон Кімберлі Уілсон
1426 грн
Відправка 24.05.24
[object Object] «Шкільне харчування: система управління, державне регулювання, інновації», авторів Галина П’ятницька, Олег Григоренко – фото №1
icon Паперові
Шкільне харчування: система управління, державне регулювання, інновації
Галина П’ятницька Галина П’ятницька, Олег Григоренко
444 грн
В наявності
[object Object] «Eat A Peach», автор Девід Чанг – фото №1
icon Паперові
Eat A Peach
Девід Чанг Девід Чанг
648 грн
Відправка 24.05.24
[object Object] «Cocktail Dive Bar. Real Drinks, Fake History, and Questionable Advice from New Orleans's Twelve Mile Limit», автор Т. Коул Ньютон – фото №1
icon Паперові
1296 грн
Відправка 24.05.24
[object Object] «WITH ALCOHOL ANYTHING IS POPSICLE: 60 Frozen Cocktails [not-US, not-CA]» – фото №1
icon Паперові
648 грн
Відправка 24.05.24
[object Object] «BLACK GOLD: The Dark History of Coffee» – фото №1
icon Паперові
648 грн
Відправка 24.05.24
[object Object] «The Supremes at Earl's All-You-Can-Eat» – фото №1
icon Паперові
648 грн
Відправка 24.05.24
[object Object] «Secret Service. Lifting the lid on the restaurant world », автор Фред Сір'єкс – фото №1
icon Паперові
Secret Service. Lifting the lid on the restaurant world
Фред Сір'єкс Фред Сір'єкс
884 грн
Відправка 20.05.24
[object Object] «Whisky Classified. Choosing Single Malts by Flavour», автор Девід Вішарт – фото №1
icon Паперові
Whisky Classified. Choosing Single Malts by Flavour
Девід Вішарт Девід Вішарт
1296 грн
Відправка 24.05.24
[object Object] «My Dining Hell» – фото №1
icon Паперові
324 грн
Відправка 24.05.24
[object Object] «Устаткування закладів ресторанного господарства», авторів В. Доценко, В. Губеня – фото №1
icon Паперові
1155 грн
В наявності
[object Object] «Salt. Restaurant Guide» – фото №1
icon Паперові
346 грн
В наявності
[object Object] «Сіль. Ресторанний гід» – фото №1
icon Паперові
346 грн
В наявності
[object Object] «Travel Guide by Novel Voyage. Top 40 Inspiring Hotels & Resorts of the World», автор Костянтин Шатковський – фото №1
- 28%
icon Паперові
Travel Guide by Novel Voyage. Top 40 Inspiring Hotels & Resorts of the World
Костянтин Шатковський Костянтин Шатковський
360 грн
496 грн
В наявності
[object Object] «Технологія продукції ресторанного господарства. Полтавська кухня», авторів Т. Капліна, О. Білоусько, Н. Шаповал, Л. Кущ, Н. Слимак, О. Іванова, В. Шкарупа, М. Дорохіна, В. Карпенко, О. Положишнікова – фото №1
icon Паперові
Технологія продукції ресторанного господарства. Полтавська кухня
Т. Капліна Т. Капліна, О. Білоусько, Н. Шаповал, Л. Кущ, Н. Слимак, О. Іванова, В. Шкарупа, М. Дорохіна, В. Карпенко, О. Положишнікова
420 грн
В наявності
[object Object] «Tourism in Post-revolutionary Nicaragua: Struggles over Land, Water, and Fish», авторів Анна Г. Свейнсдоттір, Г. Томас Лаванчі, Маріель Агілар-Стьоен, Метью Дж. Тейлор, Ніколай А. Альварадо – фото №1
icon Паперові
Tourism in Post-revolutionary Nicaragua: Struggles over Land, Water, and Fish
Анна Г. Свейнсдоттір Анна Г. Свейнсдоттір, Г. Томас Лаванчі, Маріель Агілар-Стьоен, Метью Дж. Тейлор, Ніколай А. Альварадо
2916 грн
Відправка 24.05.24
[object Object] «eDemocracy & eGovernment: Stages of a Democratic Knowledge Society», авторів Андреас Майєр, Луїс Теран – фото №1
icon Паперові
eDemocracy & eGovernment: Stages of a Democratic Knowledge Society
Андреас Майєр Андреас Майєр, Луїс Теран
5184 грн
Відправка 24.05.24
[object Object] «The New Professional Service Firm: How Consultants, Accountants, and Lawyers Need to Reinvent Themselves», авторів Л. Мартін ван дер Манделе, Роб Б. Вагенаар – фото №1
icon Паперові
The New Professional Service Firm: How Consultants, Accountants, and Lawyers Need to Reinvent Themselves
Л. Мартін ван дер Манделе Л. Мартін ван дер Манделе, Роб Б. Вагенаар
1944 грн
Відправка 24.05.24
[object Object] «Understanding and Managing the Impact of Airbnb: The Case of Western Australia from 2015 to the COVID-19 Pandemic in 2020», авторів Аджи Кахья Нусантара, Крістоф Пфорр, Майкл Волггер, Сара Кавальканті Маркес – фото №1
icon Паперові
Understanding and Managing the Impact of Airbnb: The Case of Western Australia from 2015 to the COVID-19 Pandemic in 2020
Аджи Кахья Нусантара Аджи Кахья Нусантара, Крістоф Пфорр, Майкл Волггер, Сара Кавальканті Маркес
5832 грн
Відправка 24.05.24
[object Object] «Service Management: Theory and Practice», авторів Джон Р. Брайсон, Джон Сундбо, Ларс Фуглсанг, Пітер Деніелс – фото №1
icon Паперові
Service Management: Theory and Practice
Джон Р. Брайсон Джон Р. Брайсон, Джон Сундбо, Ларс Фуглсанг, Пітер Деніелс
5832 грн
Відправка 24.05.24
[object Object] «Craft Breweries and Cities: Perspectives from the Field» – фото №1
icon Паперові
3240 грн
Відправка 24.05.24
[object Object] «Understanding and Managing the Impact of Airbnb: The Case of Western Australia from 2015 to the COVID-19 Pandemic in 2020», авторів Аджи Кахья Нусантара, Крістоф Пфорр, Майкл Волггер, Сара Кавальканті Маркес – фото №1
icon Паперові
Understanding and Managing the Impact of Airbnb: The Case of Western Australia from 2015 to the COVID-19 Pandemic in 2020
Аджи Кахья Нусантара Аджи Кахья Нусантара, Крістоф Пфорр, Майкл Волггер, Сара Кавальканті Маркес
7128 грн
Відправка 24.05.24
[object Object] «Service Management: An integrated approach», авторів Барт Ван Лоой, Пол Геммель, Роланд Ван Діердонк – фото №1
icon Паперові
Service Management: An integrated approach
Барт Ван Лоой Барт Ван Лоой, Пол Геммель, Роланд Ван Діердонк
4989 грн
Відправка 24.05.24
[object Object] «Festivals and Edutainment» – фото №1
icon Паперові
8748 грн
Відправка 24.05.24
[object Object] «The Technologized Investor: Innovation through Reorientation», авторів Ешбі Х.Б. Монк, Дейн Рук – фото №1
icon Паперові
The Technologized Investor: Innovation through Reorientation
Ешбі Х.Б. Монк Ешбі Х.Б. Монк, Дейн Рук
2204 грн
Відправка 24.05.24
[object Object] «Designing Service Machines: Translating Principles of System Science to Service Design», авторів Пол Лілланк, Паулус Торккі, Рам Бабу Рой, Шрікант К. В. – фото №1
icon Паперові
Designing Service Machines: Translating Principles of System Science to Service Design
Пол Лілланк Пол Лілланк, Паулус Торккі, Рам Бабу Рой, Шрікант К. В.
2916 грн
Відправка 24.05.24
[object Object] «Service Design Capabilities», авторів Амалія де Гетцен, Лука Сімеоне, Нікола Мореллі – фото №1
icon Паперові
Service Design Capabilities
Амалія де Гетцен Амалія де Гетцен, Лука Сімеоне, Нікола Мореллі
2916 грн
Відправка 24.05.24
[object Object] «An Alternative Approach to Liquidity Risk Management of Islamic Banks», авторів Аббас Міракхор, Мухаммед Хабіб Долгун – фото №1
icon Паперові
An Alternative Approach to Liquidity Risk Management of Islamic Banks
Аббас Міракхор Аббас Міракхор, Мухаммед Хабіб Долгун
6156 грн
Відправка 24.05.24
[object Object] «Banking Associations: Their Role and Impact in a Time of Market Change», авторів Мілан Бркович, Сладжана Средоєвич – фото №1
icon Паперові
Banking Associations: Their Role and Impact in a Time of Market Change
Мілан Бркович Мілан Бркович, Сладжана Средоєвич
3953 грн
Відправка 24.05.24
[object Object] «Marketing Plans for Service Businesses: A Complete Guide», автор Едріан Пейн – фото №1
icon Паперові
Marketing Plans for Service Businesses: A Complete Guide
Едріан Пейн Едріан Пейн
3111 грн
Відправка 24.05.24
[object Object] «Services Marketing», авторів Девід Л. Курц, Кеннет Е. Клоу – фото №1
icon Паперові
Services Marketing
Девід Л. Курц Девід Л. Курц, Кеннет Е. Клоу
14772 грн
Відправка 24.05.24
[object Object] «Winning at Service: Lessons from Service Leaders», авторів Ельс ван Веерінг, Гордон Адлер, Вальдемар Шмідт – фото №1
icon Паперові
Winning at Service: Lessons from Service Leaders
Ельс ван Веерінг Ельс ван Веерінг, Гордон Адлер, Вальдемар Шмідт
2592 грн
Відправка 24.05.24
[object Object] «The Metaverse Economy: How Finance Professionals Can Make Sense of Web3», авторів Арункумар Крішнакумар, Теодора Лау – фото №1
icon Паперові
The Metaverse Economy: How Finance Professionals Can Make Sense of Web3
Арункумар Крішнакумар Арункумар Крішнакумар, Теодора Лау
1944 грн
Відправка 24.05.24
[object Object] «The 2023 FIFA Women's World Cup: Politics, Representation, and Management» – фото №1
icon Паперові
8748 грн
Відправка 24.05.24
[object Object] «The Routledge Handbook of Mega-Sporting Events and Human Rights» – фото №1
icon Паперові
13933 грн
Відправка 24.05.24
[object Object] «Accounting and Financial Management in Foodservice Operations», авторів Девід К. Хейс, Джек Д. Найнмаєр – фото №1
icon Паперові
Accounting and Financial Management in Foodservice Operations
Девід К. Хейс Девід К. Хейс, Джек Д. Найнмаєр
4792 грн
Відправка 24.05.24
[object Object] «Consumers and Services», авторів Джилліан Хогг, Марк Гебботт – фото №1
icon Паперові
Consumers and Services
Джилліан Хогг Джилліан Хогг, Марк Гебботт
3820 грн
Відправка 24.05.24
[object Object] «Service Management Principles for Hospitality and Tourism», авторів Девід Солнет, Джей Кандампуллі – фото №1
icon Паперові
Service Management Principles for Hospitality and Tourism
Девід Солнет Девід Солнет, Джей Кандампуллі
8101 грн
Відправка 24.05.24
[object Object] «Blockchain for Tourism and Hospitality Industries» – фото №1
icon Паперові
2397 грн
Відправка 24.05.24
[object Object] «Casino Women: Courage in Unexpected Places», авторів Джилл Б. Джонс, Сюзан Чендлер – фото №1
icon Паперові
Casino Women: Courage in Unexpected Places
Джилл Б. Джонс Джилл Б. Джонс, Сюзан Чендлер
1490 грн
Відправка 24.05.24
[object Object] «Sports Sponsorship and Brand Development: The Subaru and Jaguar Stories», авторів Дж. Уолтон, М. Бек-Беррідж – фото №1
icon Паперові
Sports Sponsorship and Brand Development: The Subaru and Jaguar Stories
Дж. Уолтон Дж. Уолтон, М. Бек-Беррідж
2916 грн
Відправка 24.05.24
[object Object] «The Service Sector and Economic Development in Africa» – фото №1
icon Паперові
8424 грн
Відправка 24.05.24
[object Object] «Towards Sustainability in the Wine Industry by Valorization of Waste Products: Bioactive Extracts» – фото №1
[object Object] «Routledge Handbook of Football Business and Management» – фото №1
icon Паперові
2851 грн
Відправка 24.05.24
[object Object] «Making Bourbon: A Geographical History of Distilling in Nineteenth-Century Kentucky», автор Карл Райтц – фото №1
icon Паперові
3500 грн
Відправка 24.05.24

Книги про ресторанний бізнес: реалізуйте свою мрію!

Мрієте відкрити великий ресторан чи затишну кав'ярню, але не знаєте, з чого почати? Звісно ж, з вивчення інформації – впоратися допоможе спеціальна література. Книги про ресторанний бізнес розкажуть про особливості діяльності, а також допоможуть досягти процвітання. Ми підібрали для вас найкращу літературу, яка буде цікава не тільки рестораторам-початківцям, а й тим, хто хоче дізнатися нові фішки ведення власної справи та менеджменту.

Навіщо потрібні книги про ресторанний бізнес?

У кожного бізнесу – своя специфіка і ресторанний – не виняток. Щоб відкрити заклад громадського харчування, необхідно розбиратися не лише в економіці, а й у гастрономічних потребах населення та властивостях продуктів. Ви повинні вміти працювати з постачальниками, персоналом та клієнтами.

Що можна дізнатися з книг про ресторанний бізнес? Зазвичай автори – досвідчені ресторатори, бізнес-аналітики, антикризові менеджери, управлінці та маркетологи. Вони діляться своїм досвідом та розповідають, як відкрити заклад громадського харчування з нуля. Також є й інша література – про те, як підібрати правильне обладнання, примножити прибуток, створити власний бренд та розібратися у психологічній складовій бізнесу.

З книг ви також дізнаєтесь, як:

  • розробити бізнес-план;
  • вибрати приміщення;
  • скласти меню;
  • працювати над маркетингом;
  • вибрати постачальників продуктів;
  • найняти персонал та організувати його роботу;
  • правильно зберігати продукти;
  • формувати ціни на страви;
  • працювати над сервісом;
  • залучати клієнтів.

Зазначимо, що ресторанний бізнес схожий на готельний, тому автори часто поєднують ці дві теми. Прочитати видання про готельний бізнес буде корисно рестораторам і навпаки.

Кращі книги 

Обираєте, які книги про ресторанний бізнес прочитати? Національна книжкова платформа України Yakaboo зробила добірку корисної літератури:

  1. «Прошу до столу. Як працює ресторанний бізнес». Ресторатор із Нью-Йорка Денні Мейєр розповідає про свій досвід відкриття та роботи ресторанів, кафе та фастфуду.
  2. «Психологія готелів, ресторанів та барів». Автор Клаус Ламперт досліджує психологію відвідувачів різних закладів громадського харчування та ділиться з читачами секретами їхньої поведінки. Книга рекомендується до прочитання всім - від керівників до персоналу.
  3. «Бізнес по-одеськи. Як побудувати мережу, зберігши себе». Сава Лібкін розкриває секрети ведення бізнесу в Одесі. Мережа ресторанів автора відома і за межами його рідного міста, тому книгу можна рекомендувати абсолютно кожному ресторатору, адміністратору, управителю та менеджеру.
  4. «Історія Starbucks. Усе почалося з чашки кави…». Американський бізнесмен Говард Шульц розповідає про відкриття всесвітньо відомої мережі кав'ярень, про труднощі, з якими йому довелося зіткнутися, подолання кризи, управління співробітниками та своє ставлення до них.
  5. «Сіль. Ресторанний гід». Група авторів розповідає про найуспішніші українські ресторани, які були відзначені премією «Сіль» та розкривають їхні секрети.

Також у нашому каталозі ви можете знайти й інші цікаві книги – підручники про санітарію та гігієну, технології приготування страв, франчайзинг, у тому числі англійською мовою. Вибрати автора, видавництво та інші складові можна за допомогою фільтра.

Переваги купівлі книг на сайті Yakaboo

Yakaboo – це сайт, який зібрав для вас найкращу літературу. Ви можете замовити книги про бізнес на будь-який смак. Література про сільське господарство, маркетинг, менеджмент, керування персоналом, фінанси представлена в наших каталогах. Також у нас є інші видання – художня та професійна література, підручники на будь-який смак. Крім цього, ви можете замовити настільні ігри, аксесуари та подарунки за прийнятними цінами.

Купити будь-яку продукцію легко та просто. Оформляєте покупку, оплачуєте будь-яким зручним способом та очікуєте її у своєму місті. Гарантуємо якісний та зручний сервіс.

Доставка товару здійснюється по всій Україні за допомогою популярного перевізника Нова пошта. Мешканці Києва можуть скористатися послугою самовивезення.

Нам довіряють – саме тому сайт Yakaboo має безліч премій та нагород. Читайте та дізнавайтеся! З нетерпінням чекаємо на ваші замовлення!

Ресторанний бізнес: питання, що часто ставляться

1️⃣ Ресторанний бізнес - де купити вигідно?

У категорії «Ресторанний бізнес» на сайті YAKABOO є більше 10 000 книг. У нас регулярно діють різноманітні акції та спеціальні пропозиції на купівлю книг. Ми співпрацюємо з більш ніж 500 українськими та зарубіжними видавництвами, в YAKABOO ви завжди зможете знайти потрібну книгу за вигідною ціною.

2️⃣ На яких мовах є книги у розділі?

Ресторанний бізнес, представлена на сайті, є 7 мовами. Найбільше книг українською мовою.

3️⃣ Які ціни на книги в розділі «Ресторанний бізнес»?

У розділі «Ресторанний бізнес» діапазон цін на книги від 0 до 14772 грн. На сайті YAKABOO завжди актуальні ціни на книги та регулярно оновлюється каталог товарів.