Организация работы сомелье
Паперова книга | Код товару 167465
Автор
Віктор Архіпов, Валентина Крюковська
Видавництво
Центр навчальної літератури
Мова
Російська
Рік видання
2019
Кількість сторінок
304 с. (ілюстрації)
Ілюстрації
Чорно-білі
Формат
60х84/16 (~145х200 мм)
Палітурка
Тверда

Усе про книжку Организация работы сомелье

Від видавця:

Навчальний посібник містить основні відомості в області технології і організації роботи з алкогольними напоями на підприємствах готельно-ресторанного сервісу, зокрема класифікацію алкогольних напоїв в залежності від вихідної сировини, відмінні риси виробництва, зберігання і споживання. Включає інформацію про правила формування винного асортименту та складання карти вин в ресторанах і барах. Детально розглядається також техніка і технологія обслуговування гостей.

Характеристики
Автор
Віктор Архіпов, Валентина Крюковська
Видавництво
Центр навчальної літератури
Мова
Російська
Рік видання
2019
Кількість сторінок
304 с. (ілюстрації)
Ілюстрації
Чорно-білі
Формат
60х84/16 (~145х200 мм)
Палітурка
Тверда
Рецензії
Купити - Организация работы сомелье
Организация работы сомелье
245 грн
Є в наявності
 

Рецензії Организация работы сомелье

 
Характеристики Организация работы сомелье
Автор
Віктор Архіпов, Валентина Крюковська
Видавництво
Центр навчальної літератури
Мова
Російська
Рік видання
2019
Кількість сторінок
304 с. (ілюстрації)
Ілюстрації
Чорно-білі
Формат
60х84/16 (~145х200 мм)
Палітурка
Тверда
Папір
Офсетний
Шрифт
Петербург С
Видання
2-е
Тираж
600
ISBN
978-617-673-420-8, 978-966-364-851-4
Вага
300 гр.
Тип
Паперова