Вхід або реєстрація
Для відслідковування статусу замовлень та рекомендацій
Щоб бачити терміни доставки
Безкоштовно по Україні
Без вихідних, з 9 до 20
Для відслідковування статусу замовлень та рекомендацій
Щоб бачити терміни доставки
Від видавця:
Навчальний посібник містить основні відомості в області технології і організації роботи з алкогольними напоями на підприємствах готельно-ресторанного сервісу, зокрема класифікацію алкогольних напоїв в залежності від вихідної сировини, відмінні риси виробництва, зберігання і споживання. Включає інформацію про правила формування винного асортименту та складання карти вин в ресторанах і барах. Детально розглядається також техніка і технологія обслуговування гостей.
Від видавця:
Навчальний посібник містить основні відомості в області технології і організації роботи з алкогольними напоями на підприємствах готельно-ресторанного сервісу, зокрема класифікацію алкогольних напоїв в залежності від вихідної сировини, відмінні риси виробництва, зберігання і споживання. Включає інформацію про правила формування винного асортименту та складання карти вин в ресторанах і барах. Детально розглядається також техніка і технологія обслуговування гостей.