Книга Организация работы сомелье

Формат
Мова книги
Видавництво
Рік видання

Від видавця:

Навчальний посібник містить основні відомості в області технології і організації роботи з алкогольними напоями на підприємствах готельно-ресторанного сервісу, зокрема класифікацію алкогольних напоїв в залежності від вихідної сировини, відмінні риси виробництва, зберігання і споживання. Включає інформацію про правила формування винного асортименту та складання карти вин в ресторанах і барах. Детально розглядається також техніка і технологія обслуговування гостей.

Продавець товару
Код товару
167465
Характеристики
Тип обкладинки
Тверда
Тираж
600
Доставка та оплата
Вказати місто доставки Щоб бачити точні умови доставки
Опис книги

Від видавця:

Навчальний посібник містить основні відомості в області технології і організації роботи з алкогольними напоями на підприємствах готельно-ресторанного сервісу, зокрема класифікацію алкогольних напоїв в залежності від вихідної сировини, відмінні риси виробництва, зберігання і споживання. Включає інформацію про правила формування винного асортименту та складання карти вин в ресторанах і барах. Детально розглядається також техніка і технологія обслуговування гостей.

Відгуки
Виникли запитання? 0-800-335-425
220 грн
В наявності
Паперова книга
Сплачуйте частинами
Щоб сплатити частинами: потрібно мати картки Monobank або Приватбанку під час оформлення замовлення оберіть спосіб оплати «Покупка частинами від Monobank» або «Оплата частинами від ПриватБанку»
ПриватБанк
2-4 платежі
Доставка та оплата
Вказати місто доставки Щоб бачити точні умови доставки