Електронна книга Крупы лечат. Укрепляем и очищаем организм

Електронна книга Крупы лечат. Укрепляем и очищаем организм

Категорія
Формат
Мова книги
Видавництво
Рік видання

Крупи - зерно здорового способу життя і прекрасного самопочуття! Гречка, перловка, рис, пшениця, вівсянка, манка, булгур... Крупи - це універсальний, доступний, звичний з дитинства продукт. Продукт, багатий клітковиною, вітамінами і мінералами, що активізує травлення і очищає організм від токсинів. Зверніть увагу на наведені в книзі хімічний склад різних круп і біологічну характеристику рослин, з яких їх отримують! Недарма каші в раціоні людини приводять у норму рівень холестерину і цукру в крові, запобігають розвитку раку кишечника, а маски і скраби на основі круп'яних культур дарують красу і молодість обличчю і тілу.

Як правильно готувати, з чим поєднувати крупи, кому рекомендовано басматі, дикий рис, сочевиця або ячмінь, а кому протипоказано? Відповідям на ці та інші питання, а також кулінарним і косметичним рецептами повністю присвячено наше ЗСЖ-видання - ваш ключ до вживання круп з максимальною користю!

Код товару
10225616
Де читати книгу?
icon
Читайте і слухайте книжки в мобільному застосунку
або завантажте
epub
Підходить для iBooks (iPhone, iPad, iMac)
fb2
Підходить для ел. книг та інших пристроїв
mobi
Підходить для електронних книг Amazon Kindle
pdf
Відкривається в Adobe Reader або браузері
Опис книги

Крупи - зерно здорового способу життя і прекрасного самопочуття! Гречка, перловка, рис, пшениця, вівсянка, манка, булгур... Крупи - це універсальний, доступний, звичний з дитинства продукт. Продукт, багатий клітковиною, вітамінами і мінералами, що активізує травлення і очищає організм від токсинів. Зверніть увагу на наведені в книзі хімічний склад різних круп і біологічну характеристику рослин, з яких їх отримують! Недарма каші в раціоні людини приводять у норму рівень холестерину і цукру в крові, запобігають розвитку раку кишечника, а маски і скраби на основі круп'яних культур дарують красу і молодість обличчю і тілу.

Як правильно готувати, з чим поєднувати крупи, кому рекомендовано басматі, дикий рис, сочевиця або ячмінь, а кому протипоказано? Відповідям на ці та інші питання, а також кулінарним і косметичним рецептами повністю присвячено наше ЗСЖ-видання - ваш ключ до вживання круп з максимальною користю!

Відгуки
Виникли запитання? 0-800-335-425
80 грн
icon-digital Електронна книга
mono-logo
Покупка частинами від 1000 грн
Від 3-6 платежів Monobank