Книга Борошно стародавніх пшениць, продукти переробки круп'яних культур та шроти у технології хліба

Формат
Мова книги
Видавництво
Рік видання

Монографія призначена для студентів вищих навчальних закладів, що навчаються за спеціальністю "Технологія хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцетратів", аспірантів, наукових співробітників і працівників виробничих і дослідних лабораторій хлібопекарської галузі.

Продавець товару
Код товару
880924
Характеристики
Тип обкладинки
Тверда
Тираж
300
Опис книги

Монографія призначена для студентів вищих навчальних закладів, що навчаються за спеціальністю "Технологія хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцетратів", аспірантів, наукових співробітників і працівників виробничих і дослідних лабораторій хлібопекарської галузі.

Відгуки
Виникли запитання? 0-800-335-425
217 грн
Немає в наявності
Паперова книга