Борошно стародавніх пшениць, продукти переробки круп'яних культур та шроти у технології хліба
Паперова книга | Код товару 880924
Автор
Василь Дробот, Л. Михонік, А. Сємьонова
Подивитися всі
Видавництво
ПрофКнига
Мова
Українська
Рік видання
2018
Кількість сторінок
188
Ілюстрації
Таблиці, Схеми
Формат
150х205 мм
Палітурка
Тверда

Усе про книжку Борошно стародавніх пшениць, продукти переробки круп'яних культур та шроти у технології хліба

Монографія призначена для студентів вищих навчальних закладів, що навчаються за спеціальністю "Технологія хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцетратів", аспірантів, наукових співробітників і працівників виробничих і дослідних лабораторій хлібопекарської галузі.

Характеристики
Автор
Василь Дробот, Л. Михонік, А. Сємьонова
Подивитися всі
Видавництво
ПрофКнига
Мова
Українська
Рік видання
2018
Кількість сторінок
188
Ілюстрації
Таблиці, Схеми
Формат
150х205 мм
Палітурка
Тверда
Рецензії
Купити - Борошно стародавніх пшениць, продукти переробки круп'яних культур та шроти у технології хліба
Борошно стародавніх пшениць, продукти переробки круп'яних культур та шроти у технології хліба
217 грн
Є в наявності
 

Рецензії Борошно стародавніх пшениць, продукти переробки круп'яних культур та шроти у технології хліба

 
Характеристики Борошно стародавніх пшениць, продукти переробки круп'яних культур та шроти у технології хліба
Автор
Василь Дробот, Л. Михонік, А. Сємьонова, Н. Фалендиш
Видавництво
ПрофКнига
Мова
Українська
Рік видання
2018
Кількість сторінок
188
Ілюстрації
Таблиці, Схеми
Формат
150х205 мм
Палітурка
Тверда
Папір
Офсетний
Шрифт
Times New Roman
Тираж
300
ISBN
978-966-97641-4-0
Тип
Паперова