Книга Борошно стародавніх пшениць, продукти переробки круп'яних культур та шроти у технології хліба

Формат
Язык книги
Издательство
Год издания

Монографія призначена для студентів вищих навчальних закладів, що навчаються за спеціальністю "Технологія хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцетратів", аспірантів, наукових співробітників і працівників виробничих і дослідних лабораторій хлібопекарської галузі.

Продавец товара
Код товара
880924
Характеристики
Тип обложки
Твердый
Тираж
300
Описание книги

Монографія призначена для студентів вищих навчальних закладів, що навчаються за спеціальністю "Технологія хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцетратів", аспірантів, наукових співробітників і працівників виробничих і дослідних лабораторій хлібопекарської галузі.

Отзывы
Возникли вопросы? 0-800-335-425
217 грн
Нет в наличии
Бумажная книга