Вхід або реєстрація
Для відслідковування статусу замовлень та рекомендацій
Щоб бачити терміни доставки
Безкоштовно по Україні
Без вихідних, з 9 до 20
Для відслідковування статусу замовлень та рекомендацій
Щоб бачити терміни доставки
Даний навчальний посібник містить основні відомості про класифікацію барів, порядок підготовки бару до прийому відвідувачів, вимоги до персоналу з їх обслуговування, а також класифікацію базових алкогольних і безалкогольних напоїв, особливості їх виробництва, подачі та споживання в барах. Розглянуто основні методи і особливості приготування коктейлів та інших напоїв в барі, способи їх оформлення і подачі. Призначено для студентів вищих навчальних закладів, які навчаються за спеціальністю "Менеджер готельно-ресторанного бізнесу" та інших спеціальностей індустрії гостинності. Може бути корисний персоналу барів та ресторанів.
Даний навчальний посібник містить основні відомості про класифікацію барів, порядок підготовки бару до прийому відвідувачів, вимоги до персоналу з їх обслуговування, а також класифікацію базових алкогольних і безалкогольних напоїв, особливості їх виробництва, подачі та споживання в барах. Розглянуто основні методи і особливості приготування коктейлів та інших напоїв в барі, способи їх оформлення і подачі. Призначено для студентів вищих навчальних закладів, які навчаються за спеціальністю "Менеджер готельно-ресторанного бізнесу" та інших спеціальностей індустрії гостинності. Може бути корисний персоналу барів та ресторанів.