Книга Барное дело

Формат
Мова книги
Видавництво
Рік видання

Даний навчальний посібник містить основні відомості про класифікацію барів, порядок підготовки бару до прийому відвідувачів, вимоги до персоналу з їх обслуговування, а також класифікацію базових алкогольних і безалкогольних напоїв, особливості їх виробництва, подачі та споживання в барах. Розглянуто основні методи і особливості приготування коктейлів та інших напоїв в барі, способи їх оформлення і подачі. Призначено для студентів вищих навчальних закладів, які навчаються за спеціальністю "Менеджер готельно-ресторанного бізнесу" та інших спеціальностей індустрії гостинності. Може бути корисний персоналу барів та ресторанів.

Продавець товару
Код товару
675218
Характеристики
Тип обкладинки
М'яка
Мова
Російська
Доставка та оплата
Вказати місто доставки Щоб бачити точні умови доставки
Опис книги

Даний навчальний посібник містить основні відомості про класифікацію барів, порядок підготовки бару до прийому відвідувачів, вимоги до персоналу з їх обслуговування, а також класифікацію базових алкогольних і безалкогольних напоїв, особливості їх виробництва, подачі та споживання в барах. Розглянуто основні методи і особливості приготування коктейлів та інших напоїв в барі, способи їх оформлення і подачі. Призначено для студентів вищих навчальних закладів, які навчаються за спеціальністю "Менеджер готельно-ресторанного бізнесу" та інших спеціальностей індустрії гостинності. Може бути корисний персоналу барів та ресторанів.

Відгуки
Виникли запитання? 0-800-335-425
190 грн
Доставка 10 днів
Паперова книга
Сплачуйте частинами
Щоб сплатити частинами: потрібно мати картки Monobank або Приватбанку під час оформлення замовлення оберіть спосіб оплати «Покупка частинами від Monobank» або «Оплата частинами від ПриватБанку»
ПриватБанк
2-4 платежі
Доставка та оплата
Вказати місто доставки Щоб бачити точні умови доставки