Книга Технологія виробництва борошняних кондитерських виробів. Абетка кондитерського мистецтва. Навчальний посібник

Книга Технологія виробництва борошняних кондитерських виробів. Абетка кондитерського мистецтва. Навчальний посібник

Формат
Мова книги
Видавництво
Рік видання

У книзі наведена класифікація борошняних кондитерських виробів і їх харчова цінність, дані характеристики використовуваних сировини, напівфабрикатів, цукристих заготовок, особливості виготовлення різних видів тіста та виробів з них, тістечок, тортів. Описана технологія виготовлення і оздоблення борошняних кондитерських виробів, надана характеристика інвентарю. Дана характеристика умов виробництва і зберігання, термінів придатності виробів.

Книга призначена для навчання в коледжах, технікумах, професійно-технічних училищах, що готують кондитерів, а також студентів технологічних факультетів вищих учбових закладів.

Продавець товару
Код товару
886778
Характеристики
Тип обкладинки
Тверда
Тираж
300
Опис книги

У книзі наведена класифікація борошняних кондитерських виробів і їх харчова цінність, дані характеристики використовуваних сировини, напівфабрикатів, цукристих заготовок, особливості виготовлення різних видів тіста та виробів з них, тістечок, тортів. Описана технологія виготовлення і оздоблення борошняних кондитерських виробів, надана характеристика інвентарю. Дана характеристика умов виробництва і зберігання, термінів придатності виробів.

Книга призначена для навчання в коледжах, технікумах, професійно-технічних училищах, що готують кондитерів, а також студентів технологічних факультетів вищих учбових закладів.

Відгуки
Виникли запитання? 0-800-335-425
539 грн
Немає в наявності
Паперова книга