Вхід або реєстрація
Для відслідковування статусу замовлень та рекомендацій
Щоб бачити терміни доставки
Безкоштовно по Україні
Без вихідних, з 9 до 20
Для відслідковування статусу замовлень та рекомендацій
Щоб бачити терміни доставки
У книзі наведена класифікація борошняних кондитерських виробів і їх харчова цінність, дані характеристики використовуваних сировини, напівфабрикатів, цукристих заготовок, особливості виготовлення різних видів тіста та виробів з них, тістечок, тортів. Описана технологія виготовлення і оздоблення борошняних кондитерських виробів, надана характеристика інвентарю. Дана характеристика умов виробництва і зберігання, термінів придатності виробів.
Книга призначена для навчання в коледжах, технікумах, професійно-технічних училищах, що готують кондитерів, а також студентів технологічних факультетів вищих учбових закладів.
У книзі наведена класифікація борошняних кондитерських виробів і їх харчова цінність, дані характеристики використовуваних сировини, напівфабрикатів, цукристих заготовок, особливості виготовлення різних видів тіста та виробів з них, тістечок, тортів. Описана технологія виготовлення і оздоблення борошняних кондитерських виробів, надана характеристика інвентарю. Дана характеристика умов виробництва і зберігання, термінів придатності виробів.
Книга призначена для навчання в коледжах, технікумах, професійно-технічних училищах, що готують кондитерів, а також студентів технологічних факультетів вищих учбових закладів.