Вхід або реєстрація
Для відслідковування статусу замовлень та рекомендацій
Щоб бачити терміни доставки
Безкоштовно по Україні
Без вихідних, з 9 до 20
Для відслідковування статусу замовлень та рекомендацій
Щоб бачити терміни доставки
В монографії представлено теоретичне підгрунтя осмотичних явищ в культуральних середовищах, особливості перебігу біохімічних реакцій, впливи фізико-хімічних і фізичних факторів в процесах анаеробного бродіння, колігативні властивості середовищ, енергетичні перетворення в біологічних системах і перебіг термодинаміних процесів.
Показано взаємозв'язки між геометричними параметрами бродильних апаратів, газоутримувальною здатністю і перебігом енергоматеріальних трансформації.
Монографія призначена для науковців і працівників харчової та переробної промисловості, а також студентів, магістрантів і аспірантів вищих навчальних закладів в напрямку харчових технологій та інженерії.
В монографії представлено теоретичне підгрунтя осмотичних явищ в культуральних середовищах, особливості перебігу біохімічних реакцій, впливи фізико-хімічних і фізичних факторів в процесах анаеробного бродіння, колігативні властивості середовищ, енергетичні перетворення в біологічних системах і перебіг термодинаміних процесів.
Показано взаємозв'язки між геометричними параметрами бродильних апаратів, газоутримувальною здатністю і перебігом енергоматеріальних трансформації.
Монографія призначена для науковців і працівників харчової та переробної промисловості, а також студентів, магістрантів і аспірантів вищих навчальних закладів в напрямку харчових технологій та інженерії.