Вхід або реєстрація
Для відслідковування статусу замовлень та рекомендацій
Щоб бачити терміни доставки
У частині 2 підручника висвітлені новітні питання гігієни і експертизи водних ссавців, безхребетних гідробіонтів, продукції з риби. Важливе місце відводиться питанням санітарних заходів та умов, спрямованих на збереження якості, забезпечення безпечності й придатності їх для споживання, а також контролю ризиків на всіх етапах виробництва, транспортування, приймання, зберігання й реалізації.
Висвітлено гігієнічні вимоги до виробництва рибних консервів, пресервів, ікри риб, напівфабрикатів та кулінарних виробів; борошна кормового з риби, морських ссавців, ракоподібних і безхребетних.
Сформульовано засади державного регулювання та діяльності в галузі рибного господарства і ак-вакультури. Висвітлено державні санітарні правила і норми для підприємств і суден, що виробляють продукцію з гідробіонтів. Показано принципи застосування системи НАССР на потужностях з переробки харчових гідробіонтів. Подано сучасні підходи до ветеринарно-санітарного нагляду під час експорту рибопродукції до країн Європейської співдружності.
Для підготовки фахівців і студентів ОС «Магістр» у вищих навчальних аграрних закладах. ІІІ-IV рівнів акредитації за спеціальностями «Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза» та «Ветеринарна медицина», а також для слухачів післядипломної освіти, практикуючих лікарів ветеринарної медицини, які здійснюють державний ветеринарно-санітарний контроль і нагляд за харчовими продуктами.
У частині 2 підручника висвітлені новітні питання гігієни і експертизи водних ссавців, безхребетних гідробіонтів, продукції з риби. Важливе місце відводиться питанням санітарних заходів та умов, спрямованих на збереження якості, забезпечення безпечності й придатності їх для споживання, а також контролю ризиків на всіх етапах виробництва, транспортування, приймання, зберігання й реалізації.
Висвітлено гігієнічні вимоги до виробництва рибних консервів, пресервів, ікри риб, напівфабрикатів та кулінарних виробів; борошна кормового з риби, морських ссавців, ракоподібних і безхребетних.
Сформульовано засади державного регулювання та діяльності в галузі рибного господарства і ак-вакультури. Висвітлено державні санітарні правила і норми для підприємств і суден, що виробляють продукцію з гідробіонтів. Показано принципи застосування системи НАССР на потужностях з переробки харчових гідробіонтів. Подано сучасні підходи до ветеринарно-санітарного нагляду під час експорту рибопродукції до країн Європейської співдружності.
Для підготовки фахівців і студентів ОС «Магістр» у вищих навчальних аграрних закладах. ІІІ-IV рівнів акредитації за спеціальностями «Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза» та «Ветеринарна медицина», а також для слухачів післядипломної освіти, практикуючих лікарів ветеринарної медицини, які здійснюють державний ветеринарно-санітарний контроль і нагляд за харчовими продуктами.