Книга Теоретичні основи технологій громадського харчування. Навчальний посібник

Формат
Язык книги
Издательство
Год издания

Рекомендовано МОН України як навчальний посібник.

У навчальному посібнику викладені теоретичні основи кулінарної обробки харчових продуктів та її вплив на їхню харчову цінність, дається характеристика технологічних процесів. Розглянуті питання стосовно зміни білкових речовин, цукрів, крохмалю, вуглеводів в умовах теплової кулінарної обробки. Велика увага приділяється збереженню вітамінів у готовій кулінарній продукції.

Для студентів вищих навчальних закладів, що навчаються за фахом "Технологія продукції громадського харчування".

Продавец товара
Код товара
886777
Характеристики
Тип обложки
Мягкий
Тираж
1000
Описание книги

Рекомендовано МОН України як навчальний посібник.

У навчальному посібнику викладені теоретичні основи кулінарної обробки харчових продуктів та її вплив на їхню харчову цінність, дається характеристика технологічних процесів. Розглянуті питання стосовно зміни білкових речовин, цукрів, крохмалю, вуглеводів в умовах теплової кулінарної обробки. Велика увага приділяється збереженню вітамінів у готовій кулінарній продукції.

Для студентів вищих навчальних закладів, що навчаються за фахом "Технологія продукції громадського харчування".

Отзывы
Возникли вопросы? 0-800-335-425
192 грн
Нет в наличии
Бумажная книга