Книга Збірник рецептур борошняних кондитерських і здобних булочних виробів. Навчально-практичний посібник

Книга Збірник рецептур борошняних кондитерських і здобних булочних виробів. Навчально-практичний посібник

Формат
Язык книги
Издательство
Год издания

Збірник містить 227 рецептур на торти, тістечка, кекси, рулети, здоби, печиво, пряники, вафельні вироби, начинки і глазурі. Наведено технологічні нормативи для підприємств громадського харчування і кондитерських виробництв.

Збірник належить до технологічних нормативних документів на рівні з діючими ГОСТами, ДСТУ та іншою технологічною документацією і містить єдині вимоги до технологічних процесів, готової продукції масового виготовлення, а також норми витрат сировини на вироблену продукцію

Продавец товара
Код товара
880839
Характеристики
Автор
Тип обложки
Твердый
Тираж
300
Описание книги

Збірник містить 227 рецептур на торти, тістечка, кекси, рулети, здоби, печиво, пряники, вафельні вироби, начинки і глазурі. Наведено технологічні нормативи для підприємств громадського харчування і кондитерських виробництв.

Збірник належить до технологічних нормативних документів на рівні з діючими ГОСТами, ДСТУ та іншою технологічною документацією і містить єдині вимоги до технологічних процесів, готової продукції масового виготовлення, а також норми витрат сировини на вироблену продукцію

Отзывы
Возникли вопросы? 0-800-335-425
284 грн
Нет в наличии
Бумажная книга