Управління продуційним процесом пивоварного ячменю
Бумажная книга | Код товара 880858
Автор
Александр Гораш
Издательство
Медобори-2006
Язык
Украинский
Год издания
2010
Количество страниц
368
Иллюстрации
Таблицы, Схемы
Формат
155х205 мм
Переплет
Твердый

Все о книге Управління продуційним процесом пивоварного ячменю

Висока якість кінцевої продукції пивоварної галузі залежить від якості основного виду сировини - зерна ячменю. Це питання завжди буде займати важливе місце як для спеціалістів пивоварної галузі, так і агрономів-технологів. Пивоварна якість ячменю представляє собою інтегрований вплив біологічного, технологічного та кліматичного факторів. Відповідно необхідно володіти знаннями всієї багатогранності зв'язків взаємодії складових компонентів щодо формування солодових властивостей вирощеного урожаю. Автор ставив за мету уникнути успадкованих недоліків технології вирощування минулого століття та розкрити особливості нових підходів щодо вирішення проблеми якості пивоварного ячменю. Детально обгрунтовано можливість управління процесами формування посівів, елементами структури урожайності ярого ячменю у взаємозв'язку з його якістю. Доведено та практично і теоретично обгрунтовано, що в досягненні успіху важливе значення необхідно надавати сорту та процесам росту і розвитку рослин. Основою монографії стали багаторічні дослідження, що тривають й досі.

Читать полное описание
Свернуть
Характеристики
Автор
Александр Гораш
Издательство
Медобори-2006
Язык
Украинский
Год издания
2010
Количество страниц
368
Иллюстрации
Таблицы, Схемы
Формат
155х205 мм
Переплет
Твердый
Купить - Управління продуційним процесом пивоварного ячменю
Управління продуційним процесом пивоварного ячменю
117 грн
Нет в наличии
 
Характеристики Управління продуційним процесом пивоварного ячменю
Автор
Александр Гораш
Издательство
Медобори-2006
Язык
Украинский
Год издания
2010
Количество страниц
368
Иллюстрации
Таблицы, Схемы
Формат
155х205 мм
Переплет
Твердый
Бумага
Офсетная
Шрифт
Times
Тираж
1000
ISBN
978-966-1638-41-8
Вес
250 гр.
Тип
Бумажная