Управління продуційним процесом пивоварного ячменю
Паперова книга | Код товару 880858
Автор
Олександр Гораш
Видавництво
Медобори-2006
Мова
Українська
Рік видання
2010
Кількість сторінок
368
Ілюстрації
Таблиці, Схеми
Формат
155х205 мм
Палітурка
Тверда

Усе про книжку Управління продуційним процесом пивоварного ячменю

Висока якість кінцевої продукції пивоварної галузі залежить від якості основного виду сировини - зерна ячменю. Це питання завжди буде займати важливе місце як для спеціалістів пивоварної галузі, так і агрономів-технологів. Пивоварна якість ячменю представляє собою інтегрований вплив біологічного, технологічного та кліматичного факторів. Відповідно необхідно володіти знаннями всієї багатогранності зв'язків взаємодії складових компонентів щодо формування солодових властивостей вирощеного урожаю. Автор ставив за мету уникнути успадкованих недоліків технології вирощування минулого століття та розкрити особливості нових підходів щодо вирішення проблеми якості пивоварного ячменю. Детально обгрунтовано можливість управління процесами формування посівів, елементами структури урожайності ярого ячменю у взаємозв'язку з його якістю. Доведено та практично і теоретично обгрунтовано, що в досягненні успіху важливе значення необхідно надавати сорту та процесам росту і розвитку рослин. Основою монографії стали багаторічні дослідження, що тривають й досі.

Читати повний опис
Згорнути
Характеристики
Автор
Олександр Гораш
Видавництво
Медобори-2006
Мова
Українська
Рік видання
2010
Кількість сторінок
368
Ілюстрації
Таблиці, Схеми
Формат
155х205 мм
Палітурка
Тверда
Купити - Управління продуційним процесом пивоварного ячменю
Управління продуційним процесом пивоварного ячменю
117 грн
Немає в наявності
 
Характеристики Управління продуційним процесом пивоварного ячменю
Автор
Олександр Гораш
Видавництво
Медобори-2006
Мова
Українська
Рік видання
2010
Кількість сторінок
368
Ілюстрації
Таблиці, Схеми
Формат
155х205 мм
Палітурка
Тверда
Папір
Офсетний
Шрифт
Times
Тираж
1000
ISBN
978-966-1638-41-8
Вага
250 гр.
Тип
Паперова