Книга The technology of cheese structured semi-product with the use of gelatin

Формат
Мова книги
Видавництво
Рік видання
Категорія

The monograph includes concentrated and integrated scientific information concerning the use of nonfat cheese and sunflower seed kernel for producing structured products at the restaurant business enterprises. This information is presented in the form of text, technological calculations, figures, diagrams, tables and it is meant for lecturers, postgraduates, students who are engaged in scientific work.

Монографія містить концентровану та комплексну наукову інформацію, що стосується використання нежирного сиру та ядра соняшникового насіння при виробництві структурованих продуктів у закладах ресторанного господарства, а також технологічні розрахунки, рисунки, діаграми, таблиці.

Для викладачів, аспірантів, студентів та науковців.

Продавець товару
Код товару
1200896
Опис книги

The monograph includes concentrated and integrated scientific information concerning the use of nonfat cheese and sunflower seed kernel for producing structured products at the restaurant business enterprises. This information is presented in the form of text, technological calculations, figures, diagrams, tables and it is meant for lecturers, postgraduates, students who are engaged in scientific work.

Монографія містить концентровану та комплексну наукову інформацію, що стосується використання нежирного сиру та ядра соняшникового насіння при виробництві структурованих продуктів у закладах ресторанного господарства, а також технологічні розрахунки, рисунки, діаграми, таблиці.

Для викладачів, аспірантів, студентів та науковців.

Відгуки
Виникли запитання? 0-800-335-425
124 грн
Немає в наявності
Паперова книга