Fig & Olive. The Cuisine of the French Riviera
Паперова книга | Код товару 722995
Автор
Лоран Халаш
Видавництво
Assouline Publishing
Мова
Англійська
Рік видання
2016
Кількість сторінок
160
Ілюстрації
Кольорові
Формат
23,5x28 см
Палітурка
Тверда, На спіралі

Усе про книжку Fig & Olive. The Cuisine of the French Riviera

Laurent Halasz’s Fig & Olive restaurants have seduced diners with fresh, seasonal ingredients and the finest olive oils for the past decade. Raised in Mougins, in the South of France, Halasz was inspired to bring the vibrant flavors and convivial atmosphere of his mother’s kitchen and the cuisine of the French Riviera to locations across the United States.

More than a cookbook, Fig & Olive is an exploration of the Mediterranean table. Halasz shares his passion for olive oil and the cuisine of the South of France and his insider’s tips, from simple techniques to seasonal ingredients to pairing the right olive oils with each dish — such as a fruity and delicate varietal from Château Léoube in Provence; a green fruit and herbal olive oil from Marqués de Griñon, Spain; or a peppery Tuscan olive oil from the Mugelli family.

Fig & Olive: The Cuisine of the French Riviera includes more than sixty simple recipes that are sure to delight. These dishes, including the restaurant’s signature zucchini carpaccio and fig and gorgonzola tart, whole branzino with rosemary, and green apple and olive oil sorbet, are drawn from the Fig & Olive kitchen and Francine Halasz’s dinner table. With beautiful photographs of each enticing dish and of the spectacular landscape surrounding Mougins, this volume is an essential addition to any food lover’s library.

  • 160 pages | 100 illustrations 
  • Spiral-bound hardcover
Характеристики
Автор
Лоран Халаш
Видавництво
Assouline Publishing
Мова
Англійська
Рік видання
2016
Кількість сторінок
160
Ілюстрації
Кольорові
Формат
23,5x28 см
Палітурка
Тверда, На спіралі
Купити - Fig & Olive. The Cuisine of the French Riviera
Fig & Olive. The Cuisine of the French Riviera
1 790 грн
Немає в наявності
 
Характеристики Fig & Olive. The Cuisine of the French Riviera
Автор
Лоран Халаш
Видавництво
Assouline Publishing
Мова
Англійська
Рік видання
2016
Кількість сторінок
160
Ілюстрації
Кольорові
Формат
23,5x28 см
Палітурка
Тверда, На спіралі
ISBN
9781614284567
Довідкові видання
Довідники
Подарункові видання та комплекти
Колекційні видання, Подарункове оформлення
Тип
Паперова
Привід
14 лютого, 8 Березня, День народження, Річниця весілля, Ювілей, Новий рік, Весілля
Кому
Чоловікові, Жінці, Колезі
За стилем
VIP, Дорогий, Романтичні подарунки, Практичні подарунки