Автор |
Аллегра МакЕведі |
Видавництво |
Penguin |
Мова |
Англійська |
Рік видання |
2010 |
Кількість сторінок |
320 |
Ілюстрації |
Кольорові |
Формат |
190x246x26 мм |
Палітурка |
М'яка |
Усе про книжку Economy Gastronomy
Top chefs Allegra McEvedy and Paul Merrett not only show us how to cut our food bills in half, but how we can eat like royalty at the same time. Economy Gastronomy is about planning ahead, shopping well, spending less and using ingredients ingeniously to create flavour-packed food every day.
The 100 delicious recipes cover breakfasts and lunches, snacks and treats, with chapters to show you how to achieve expensive-looking meals without spending a fortune so you can entertain in style and make something from nothing. Detailed recipes reveal versatile skills you can use in a range of recipes. Form meal planning to seasonal shopping, from loving leftovers to store-cupboard basics, the economy gastronomy system combines traditional skills with restaurant flair.
Автор |
Аллегра МакЕведі |
Видавництво |
Penguin |
Мова |
Англійська |
Рік видання |
2010 |
Кількість сторінок |
320 |
Ілюстрації |
Кольорові |
Формат |
190x246x26 мм |
Палітурка |
М'яка |
Автор |
Аллегра МакЕведі |
Видавництво |
Penguin |
Мова |
Англійська |
Рік видання |
2010 |
Кількість сторінок |
320 |
Ілюстрації |
Кольорові |
Формат |
190x246x26 мм |
Палітурка |
М'яка |
ISBN |
9780141045504 |
Вага |
950 гр. |
Тип |
Паперова |