Вход или регистрация
Для отслеживания статуса заказов и рекомендаций
Чтобы видеть сроки доставки
Бесплатно по Украине
Без выходных, с 9 до 20
Для отслеживания статуса заказов и рекомендаций
Чтобы видеть сроки доставки
У підручнику викладені теоретичні основи харчових виробництв, дана характеристика технологічних процесів, функціонально-технологічних властивостей основних нутрієнтів та перетворення їх при виробництві харчової продукції. Розглянуто технологічне забезпечення якості продуктів харчування.
Підручник призначений для студентів вищих навчальних закладів ІІІ–ІV рівнів акредитації за спеціальністю «015 Професійна освіта. Харчові технології» та може бути корисним для спеціальності «181 Харчові технології».
У підручнику викладені теоретичні основи харчових виробництв, дана характеристика технологічних процесів, функціонально-технологічних властивостей основних нутрієнтів та перетворення їх при виробництві харчової продукції. Розглянуто технологічне забезпечення якості продуктів харчування.
Підручник призначений для студентів вищих навчальних закладів ІІІ–ІV рівнів акредитації за спеціальністю «015 Професійна освіта. Харчові технології» та може бути корисним для спеціальності «181 Харчові технології».