Книга Теоретичні основи харчових виробництв

Категория
Формат
Язык книги
Издательство
Год издания

У підручнику викладені теоретичні основи харчових виробництв, дана характеристика технологічних процесів, функціонально-технологічних властивостей основних нутрієнтів та перетворення їх при виробництві харчової продукції. Розглянуто технологічне забезпечення якості продуктів харчування.

Підручник призначений для студентів вищих навчальних закладів ІІІ–ІV рівнів акредитації за спеціальністю «015 Професійна освіта. Харчові технології» та може бути корисним для спеціальності «181 Харчові технології».

Код товара
1245983
Описание книги

У підручнику викладені теоретичні основи харчових виробництв, дана характеристика технологічних процесів, функціонально-технологічних властивостей основних нутрієнтів та перетворення їх при виробництві харчової продукції. Розглянуто технологічне забезпечення якості продуктів харчування.

Підручник призначений для студентів вищих навчальних закладів ІІІ–ІV рівнів акредитації за спеціальністю «015 Професійна освіта. Харчові технології» та може бути корисним для спеціальності «181 Харчові технології».

Отзывы
Возникли вопросы? 0-800-335-425
388 грн
Нет в наличии
Бумажная книга