Книга Теоретичні основи харчових виробництв

Формат
Мова книги
Видавництво
Рік видання

У підручнику викладені теоретичні основи харчових виробництв, дана характеристика технологічних процесів, функціонально-технологічних властивостей основних нутрієнтів та перетворення їх при виробництві харчової продукції. Розглянуто технологічне забезпечення якості продуктів харчування.

Підручник призначений для студентів вищих навчальних закладів ІІІ–ІV рівнів акредитації за спеціальністю «015 Професійна освіта. Харчові технології» та може бути корисним для спеціальності «181 Харчові технології».

Код товару
1245983
Характеристики
Автор
Тип обкладинки
Тверда
Тираж
200
Опис книги

У підручнику викладені теоретичні основи харчових виробництв, дана характеристика технологічних процесів, функціонально-технологічних властивостей основних нутрієнтів та перетворення їх при виробництві харчової продукції. Розглянуто технологічне забезпечення якості продуктів харчування.

Підручник призначений для студентів вищих навчальних закладів ІІІ–ІV рівнів акредитації за спеціальністю «015 Професійна освіта. Харчові технології» та може бути корисним для спеціальності «181 Харчові технології».

Відгуки
Виникли запитання? 0-800-335-425
388 грн
Немає в наявності
Паперова книга