Технологія молочно-білкових запіканок з використанням йодвміщуючих водоростевих добавок
Бумажная книга | Код товара 831281
Автор
Григорий Дейниченко, Лилия Ивашина, Татьяна Колисниченко
Издательство
Кондор
Язык
Украинский
Год издания
2017
Количество страниц
124
Иллюстрации
Таблицы, Схемы
Формат
60х84/16 (~145х200 мм)
Переплет
Мягкий

Все о книге Технологія молочно-білкових запіканок з використанням йодвміщуючих водоростевих добавок

У монографії представлено обґрунтування та розробку технологій молочно-білкових запіканок з додаванням йодвміщуючих добавок, які є продуктами переробки бурих морських водоростей.

Детально наведено дослідження поліфенольного складу та антиоксидантні властивості йодвміщуючої добавки зостери. Представлено дані про функціонально-технологічні властивості модельних систем на основі молочно-білкового концентрату зі сколотин.

Розроблено технології молочно-білкових запіканок на основі молочно-білкового концентрату зі сколотин з додаванням йодвміщуючих добавок еламіну, цистозіри, зостери. Визначено харчову цінність розроблених продуктів, доведено їх радіопротекторну дію, встановлено комплексний показник якості.

Характеристики
Автор
Григорий Дейниченко, Лилия Ивашина, Татьяна Колисниченко
Издательство
Кондор
Язык
Украинский
Год издания
2017
Количество страниц
124
Иллюстрации
Таблицы, Схемы
Формат
60х84/16 (~145х200 мм)
Переплет
Мягкий
Купить - Технологія молочно-білкових запіканок з використанням йодвміщуючих водоростевих добавок
Технологія молочно-білкових запіканок з використанням йодвміщуючих водоростевих добавок
116 грн
Нет в наличии
 
Характеристики Технологія молочно-білкових запіканок з використанням йодвміщуючих водоростевих добавок
Автор
Григорий Дейниченко, Лилия Ивашина, Татьяна Колисниченко
Издательство
Кондор
Язык
Украинский
Год издания
2017
Количество страниц
124
Иллюстрации
Таблицы, Схемы
Формат
60х84/16 (~145х200 мм)
Переплет
Мягкий
Бумага
Офсетная
Шрифт
PetersburgC
Тираж
300
ISBN
978-617-7582-02-0
Вес
185 гр.
Тип
Бумажная