Книга Шкільне харчування в сучасній Україні

Категория
Формат
Язык книги
Издательство
Год издания

У посібнику викладені теоретичні основи технологічної обробки харчових продуктів і її вплив на їх харчову цінність, дана характеристика технологічних процесів. Багато уваги приділено збереженню вітамінів в готовій продукції.

Для студентів вищих учбових закладів, що навчаються спеціальностям харчової промисловості.

Продавец товара
Код товара
800596
Описание книги

У посібнику викладені теоретичні основи технологічної обробки харчових продуктів і її вплив на їх харчову цінність, дана характеристика технологічних процесів. Багато уваги приділено збереженню вітамінів в готовій продукції.

Для студентів вищих учбових закладів, що навчаються спеціальностям харчової промисловості.

Отзывы
Возникли вопросы? 0-800-335-425
140 грн
Нет в наличии
Бумажная книга