Книга Шкільне харчування в сучасній Україні

Категорія
Формат
Мова книги
Видавництво
Рік видання

У посібнику викладені теоретичні основи технологічної обробки харчових продуктів і її вплив на їх харчову цінність, дана характеристика технологічних процесів. Багато уваги приділено збереженню вітамінів в готовій продукції.

Для студентів вищих учбових закладів, що навчаються спеціальностям харчової промисловості.

Продавець товару
Код товару
800596
Опис книги

У посібнику викладені теоретичні основи технологічної обробки харчових продуктів і її вплив на їх харчову цінність, дана характеристика технологічних процесів. Багато уваги приділено збереженню вітамінів в готовій продукції.

Для студентів вищих учбових закладів, що навчаються спеціальностям харчової промисловості.

Відгуки
Виникли запитання? 0-800-335-425
140 грн
Немає в наявності
Паперова книга