Книга Оптимізація технологічних процесів галузі. Підручник

Формат
Язык книги
Издательство
Год издания

Підручник "Оптимізація технологічних процесів галузі" складається з п'яти розділів.

В першому розділі наведено матеріали щодо загальної постановки задач оптимізації та економіної оцінки ефективності функціонування кондитерського виробництва.

В другому розділі наведено характеристику системи, її властивості та закономірності.

В третьому розділі - розрахунки критерія ефективності функціонування великої технологічної системи.

В четвертому розділі розглянуто основні принципи ортогонального та ротатабельного центрального композиційного планування експерименту та оптимізаційні методи аналізу результатів.

В п'ятому розділі наведено матеріали щодо оптимізації рецептурного складу та параметрів технологічних процесів виробництва окремих груп кондитерських виробів.

Продавец товара
Код товара
907169
Характеристики
Тип обложки
Мягкий
Язык
Украинский
Описание книги

Підручник "Оптимізація технологічних процесів галузі" складається з п'яти розділів.

В першому розділі наведено матеріали щодо загальної постановки задач оптимізації та економіної оцінки ефективності функціонування кондитерського виробництва.

В другому розділі наведено характеристику системи, її властивості та закономірності.

В третьому розділі - розрахунки критерія ефективності функціонування великої технологічної системи.

В четвертому розділі розглянуто основні принципи ортогонального та ротатабельного центрального композиційного планування експерименту та оптимізаційні методи аналізу результатів.

В п'ятому розділі наведено матеріали щодо оптимізації рецептурного складу та параметрів технологічних процесів виробництва окремих груп кондитерських виробів.

Отзывы
Возникли вопросы? 0-800-335-425
133 грн
Нет в наличии
Бумажная книга