Вхід або реєстрація
Для відслідковування статусу замовлень та рекомендацій
Щоб бачити терміни доставки
Безкоштовно по Україні
Без вихідних, з 9 до 20
Для відслідковування статусу замовлень та рекомендацій
Щоб бачити терміни доставки
Підручник "Оптимізація технологічних процесів галузі" складається з п'яти розділів.
В першому розділі наведено матеріали щодо загальної постановки задач оптимізації та економіної оцінки ефективності функціонування кондитерського виробництва.
В другому розділі наведено характеристику системи, її властивості та закономірності.
В третьому розділі - розрахунки критерія ефективності функціонування великої технологічної системи.
В четвертому розділі розглянуто основні принципи ортогонального та ротатабельного центрального композиційного планування експерименту та оптимізаційні методи аналізу результатів.
В п'ятому розділі наведено матеріали щодо оптимізації рецептурного складу та параметрів технологічних процесів виробництва окремих груп кондитерських виробів.
Підручник "Оптимізація технологічних процесів галузі" складається з п'яти розділів.
В першому розділі наведено матеріали щодо загальної постановки задач оптимізації та економіної оцінки ефективності функціонування кондитерського виробництва.
В другому розділі наведено характеристику системи, її властивості та закономірності.
В третьому розділі - розрахунки критерія ефективності функціонування великої технологічної системи.
В четвертому розділі розглянуто основні принципи ортогонального та ротатабельного центрального композиційного планування експерименту та оптимізаційні методи аналізу результатів.
В п'ятому розділі наведено матеріали щодо оптимізації рецептурного складу та параметрів технологічних процесів виробництва окремих груп кондитерських виробів.