Оптимізація технологічних процесів галузі. Підручник
Паперова книга | Код товару 907169
Автор
А. Дорохович, В. Дорохович, Т. Зінченко
Видавництво
Інкос
Мова
Українська
Рік видання
2018
Кількість сторінок
392
Ілюстрації
Таблиці, Схеми
Формат
145х205 мм
Палітурка
М'яка

Усе про книжку Оптимізація технологічних процесів галузі. Підручник

Підручник "Оптимізація технологічних процесів галузі" складається з п'яти розділів.

В першому розділі наведено матеріали щодо загальної постановки задач оптимізації та економіної оцінки ефективності функціонування кондитерського виробництва.

В другому розділі наведено характеристику системи, її властивості та закономірності.

В третьому розділі - розрахунки критерія ефективності функціонування великої технологічної системи.

В четвертому розділі розглянуто основні принципи ортогонального та ротатабельного центрального композиційного планування експерименту та оптимізаційні методи аналізу результатів.

В п'ятому розділі наведено матеріали щодо оптимізації рецептурного складу та параметрів технологічних процесів виробництва окремих груп кондитерських виробів.

Характеристики
Автор
А. Дорохович, В. Дорохович, Т. Зінченко
Видавництво
Інкос
Мова
Українська
Рік видання
2018
Кількість сторінок
392
Ілюстрації
Таблиці, Схеми
Формат
145х205 мм
Палітурка
М'яка
Купити - Оптимізація технологічних процесів галузі. Підручник
Оптимізація технологічних процесів галузі. Підручник
133 грн
Немає в наявності
 
Характеристики Оптимізація технологічних процесів галузі. Підручник
Автор
А. Дорохович, В. Дорохович, Т. Зінченко
Видавництво
Інкос
Мова
Українська
Рік видання
2018
Кількість сторінок
392
Ілюстрації
Таблиці, Схеми
Формат
145х205 мм
Палітурка
М'яка
Папір
Офсетний
ISBN
978-617-598-115-3
Вага
375 гр.
Тип
Паперова