Книга Оптимізація технологічних процесів галузі. Підручник

Формат
Мова книги
Видавництво
Рік видання

Підручник "Оптимізація технологічних процесів галузі" складається з п'яти розділів.

В першому розділі наведено матеріали щодо загальної постановки задач оптимізації та економіної оцінки ефективності функціонування кондитерського виробництва.

В другому розділі наведено характеристику системи, її властивості та закономірності.

В третьому розділі - розрахунки критерія ефективності функціонування великої технологічної системи.

В четвертому розділі розглянуто основні принципи ортогонального та ротатабельного центрального композиційного планування експерименту та оптимізаційні методи аналізу результатів.

В п'ятому розділі наведено матеріали щодо оптимізації рецептурного складу та параметрів технологічних процесів виробництва окремих груп кондитерських виробів.

Продавець товару
Код товару
907169
Характеристики
Тип обкладинки
М'яка
Мова
Українська
Опис книги

Підручник "Оптимізація технологічних процесів галузі" складається з п'яти розділів.

В першому розділі наведено матеріали щодо загальної постановки задач оптимізації та економіної оцінки ефективності функціонування кондитерського виробництва.

В другому розділі наведено характеристику системи, її властивості та закономірності.

В третьому розділі - розрахунки критерія ефективності функціонування великої технологічної системи.

В четвертому розділі розглянуто основні принципи ортогонального та ротатабельного центрального композиційного планування експерименту та оптимізаційні методи аналізу результатів.

В п'ятому розділі наведено матеріали щодо оптимізації рецептурного складу та параметрів технологічних процесів виробництва окремих груп кондитерських виробів.

Відгуки
Виникли запитання? 0-800-335-425
133 грн
Немає в наявності
Паперова книга