Книга Наноматеріали та нанотехнології. Їх використання у харчовому виробництві

Формат
Язык книги
Издательство
Год издания

У навчальному посібнику наведено класифікацію нанорозмірних структур і проаналізовано їх властивості. Узагальнено відомості про проявлення розмірних ефектів у фізикохімічних, механічних та інших властивостях наноструктурних матеріалів. Розглянуто основні методи отримання порошків, компактних нанокристалічних, нанопористих і аморфних матеріалів, а також наноструктурних покриттів. Описано основні методи досліджень наноструктурних матеріалів.

Призначено для студентів, аспірантів, науковців та інженерів, які вчаться та працюють у харчовій промисловості.

Продавец товара
Код товара
846857
Характеристики
Тип обложки
Мягкий
Тираж
50
Доставка и оплата
Указать город доставки Чтобы видеть точные условия доставки
Описание книги

У навчальному посібнику наведено класифікацію нанорозмірних структур і проаналізовано їх властивості. Узагальнено відомості про проявлення розмірних ефектів у фізикохімічних, механічних та інших властивостях наноструктурних матеріалів. Розглянуто основні методи отримання порошків, компактних нанокристалічних, нанопористих і аморфних матеріалів, а також наноструктурних покриттів. Описано основні методи досліджень наноструктурних матеріалів.

Призначено для студентів, аспірантів, науковців та інженерів, які вчаться та працюють у харчовій промисловості.

Отзывы
Возникли вопросы? 0-800-335-425
311 грн
В наличии
Бумажная книга
Оплачивайте частями
Чтобы оплатить частями: нужно иметь карты Monobank или ПриватБанка, при оформлении заказа выберите способ оплаты «Покупка частями от Monobank» или «Оплата частями от ПриватБанка».
ПриватБанк
2-4 платежа
Доставка и оплата
Указать город доставки Чтобы видеть точные условия доставки