Вход или регистрация
Для отслеживания статуса заказов и рекомендаций
Чтобы видеть сроки доставки
Бесплатно по Украине
Без выходных, с 9 до 20
Для отслеживания статуса заказов и рекомендаций
Чтобы видеть сроки доставки
У посібнику наведено загальноприйняті та нові методи контролю якості сировини та готової продукції харчових виробництв, що ґрунтуються на сучасних хімічних, фізичних і фізико-хімічних методах аналізу. Викладено вимоги до якості продукції за чинними державними стандартами України, стандартами, гармонізованими зі стандартами ISO, та міжнародними стандартами.
Навчальний посібник призначений для студентів вищих навчальних закладів, що навчаються за спеціальністю «Харчові технології» спеціалізації «Технологія харчування», а також може бути корисним для студентів інших спеціальностей, працівників виробничих і дослідних лабораторій підприємств, що виробляють харчові продукти.
У посібнику наведено загальноприйняті та нові методи контролю якості сировини та готової продукції харчових виробництв, що ґрунтуються на сучасних хімічних, фізичних і фізико-хімічних методах аналізу. Викладено вимоги до якості продукції за чинними державними стандартами України, стандартами, гармонізованими зі стандартами ISO, та міжнародними стандартами.
Навчальний посібник призначений для студентів вищих навчальних закладів, що навчаються за спеціальністю «Харчові технології» спеціалізації «Технологія харчування», а також може бути корисним для студентів інших спеціальностей, працівників виробничих і дослідних лабораторій підприємств, що виробляють харчові продукти.