Книга Фізико-хімічні основи технологій харчових виробництв

Категория
Формат
Язык книги
Издательство
Год издания

У підручнику викладені теоретичні основи технологічної обробки харчових продуктів і її вплив на їх харчову цінність, дана характеристика технологічних процесів. Розглянуті питання, пов’язані із зміною білкових речовин, цукрів, крохмалю, вуглеводів в умовах теплової обробки. Багато уваги приділено збереженню вітамінів в готовій продукції, а також чинникам, що впливають на зміну кольору харчових продуктів тваринного і рослинного походження при технологічній обробці.

Для студентів вищих учбових закладів, що навчаються спеціальностям харчової промисловості.

Продавец товара
Код товара
800623
Описание книги

У підручнику викладені теоретичні основи технологічної обробки харчових продуктів і її вплив на їх харчову цінність, дана характеристика технологічних процесів. Розглянуті питання, пов’язані із зміною білкових речовин, цукрів, крохмалю, вуглеводів в умовах теплової обробки. Багато уваги приділено збереженню вітамінів в готовій продукції, а також чинникам, що впливають на зміну кольору харчових продуктів тваринного і рослинного походження при технологічній обробці.

Для студентів вищих учбових закладів, що навчаються спеціальностям харчової промисловості.

Отзывы
Возникли вопросы? 0-800-335-425
374 грн
Нет в наличии
Бумажная книга