Домашна кухня. Як варити і печи
Бумажная книга | Код товара 1135221
Yakaboo 5/5
Автор
Леонтина Лучакивська
Издательство
Богуславкнига
Серия книг
Авторська кухня українська
Язык
Украинский
Год издания
2017
Составитель
Марианна Мовна
Иллюстратор
Игорь Биликивский
Количество страниц
192

Все о книге Домашна кухня. Як варити і печи

«Домашна кухня. Як варити і печи» - Леонтина Лучаківська (Львів 1910р.) – оформлена львівським художником-графіком – Ігорем Біликівським. Завдяки його художній подачі, Ви відчуєте дух Львова, атмосферу домашнього затишку, дотепність і гарний гумор.

Видання збірки галицьких переписів відкриває забутий кулінарний світ Леонтини Лучаківської (1858–1935) та неординарну особу її авторки, що походила з давнього священицького роду. Книга має яскраво виражену індивідуальність і неповторність авторського стилю та український етнічний колорит.

Добірка рецептів від пані Леонтини є вислідом багаторічної копіткої праці, множинним нашаруванням накопичуваних століттями українських регіональних кулінарних традицій у їх органічному поєднанні з кращими зразками європейської кухні.

Для широких кіл читачів, поціновувачів української кулінарної культури.

Читать полное описание
Свернуть
Характеристики
Автор
Леонтина Лучакивська
Издательство
Богуславкнига
Серия книг
Авторська кухня українська
Язык
Украинский
Год издания
2017
Составитель
Марианна Мовна
Иллюстратор
Игорь Биликивский
Количество страниц
192
Рецензии
  •  
    Домашня кухня. Як варити і печи
    Бажаєте відчути дух Львова і поповнити власне меню неповторними смаками традиційних українських страв? Тоді Вам стовідсотково стане у пригоді збірка Леонтіни Лучаківської "Домашня кухня. Як варити і печи", на сторінках якої зібрані смачні рецепти росолів та зуп (на сучасний лад слово зупа перекладається, як юшка), сосів (тобто соусів) до м'яса, паштетів, ярини (тобто овочевих інгредієнтів), компотів, салатів, перекусок до снідань, печива, склиці (глазурі), морозива, кави, чаю та інших гарячих напоїв на будь-який смак. Ви будете вражені, коли дізнаєтеся, скільки існує смачних страв, які раніше Вам не доводилося куштувати. Взяти хоча б мене: я не вживаю м'ясної та рибної продукції, а тому завжди готую лише пісний борщ, однак до тих пір, поки я не ознайомилася з книгою пані Леонтіни, мені навіть не спадало на думку, що до борщу можна додавати сушені гриби, загорнуті в квадратики тіста, а це виявляється настільки смачно, що після того, як спробуєш такий борщик, іншого пісного борщу вже готувати не захочеться...
    Окрему увагу слід звернути на відмінну якість видання. Книга у твердій обкладинці, з офсетними сторінками, містить чорно-білі ілюстрації. Вперше така збірка була видана у 1910 році, тому написана трохи незвичною для сучасного читача мовою, однак, на мій погляд, це навіть добре, бо таким чином читач має шанс ознайомитися з мовними особливостями і діалектизмами наших предків...
  •  
    Домашна кухня. Як варити і печи
    Кулінарна книга "Домашна кухня. Як варити і печи" - це чудова, автентична збірка рецептів української кухні родом зі Львова, тому якщо Вам подобається готувати, Ви хочете дізнатись якомога більше рецептів приготування страв традиційної української кухні, хочете здивувати своїх рідних та близьких новими цікавими та оригінальними стравами, то раджу Вам звернути свою увагу на книгу "Домашна кухня. Як варити і печи", яка Вам у цьому неодмінно допоможе.
    Автор збірки Леонтіна Лучаківська зуміла зібрати на сторінках своєї книги "Домашна кухня. Як варити і печи" смачні рецепти домашніх страв, таких як: зупи, росоли, паштетів, соусів до м'яса, салати, цікаві рецепти сніданків, про випічку також не забула, подано рецепти приготування медівників, тістечок, тортів, та багато іншого. Окрім поданих рецептів, мені дуже сподобалось оформлення даної книги, над художнім оформленням працював відомий український художник-графік Ігор Біликівський, який зумів у кулінарній книзі передати справжній дух Львова, атмосферу домашнього затишку та тепла. Також хочу зазначити, перше видання книги "Домашна кухня. Як варити і печи" датувалось ще у 1910 році, тому можна у ній зустріти незвичні для нас автентичні слова. Якість книги на високому рівні, обкладинка тверда, її хочеться читати та розглядати.
    Книга "Домашна кухня. Як варити і печи" вийшла надзвичайно гарна, і вона буде дуже хорошим подарунком для всіх прихильників кулінарії.
Купить - Домашна кухня. Як варити і печи
Домашна кухня. Як варити і печи
317 грн
Нет в наличии
 

Рецензии Домашна кухня. Як варити і печи

  •  
    Домашня кухня. Як варити і печи
    Бажаєте відчути дух Львова і поповнити власне меню неповторними смаками традиційних українських страв? Тоді Вам стовідсотково стане у пригоді збірка Леонтіни Лучаківської "Домашня кухня. Як варити і печи", на сторінках якої зібрані смачні рецепти росолів та зуп (на сучасний лад слово зупа перекладається, як юшка), сосів (тобто соусів) до м'яса, паштетів, ярини (тобто овочевих інгредієнтів), компотів, салатів, перекусок до снідань, печива, склиці (глазурі), морозива, кави, чаю та інших гарячих напоїв на будь-який смак. Ви будете вражені, коли дізнаєтеся, скільки існує смачних страв, які раніше Вам не доводилося куштувати. Взяти хоча б мене: я не вживаю м'ясної та рибної продукції, а тому завжди готую лише пісний борщ, однак до тих пір, поки я не ознайомилася з книгою пані Леонтіни, мені навіть не спадало на думку, що до борщу можна додавати сушені гриби, загорнуті в квадратики тіста, а це виявляється настільки смачно, що після того, як спробуєш такий борщик, іншого пісного борщу вже готувати не захочеться...
    Окрему увагу слід звернути на відмінну якість видання. Книга у твердій обкладинці, з офсетними сторінками, містить чорно-білі ілюстрації. Вперше така збірка була видана у 1910 році, тому написана трохи незвичною для сучасного читача мовою, однак, на мій погляд, це навіть добре, бо таким чином читач має шанс ознайомитися з мовними особливостями і діалектизмами наших предків...
  •  
    Домашна кухня. Як варити і печи
    Кулінарна книга "Домашна кухня. Як варити і печи" - це чудова, автентична збірка рецептів української кухні родом зі Львова, тому якщо Вам подобається готувати, Ви хочете дізнатись якомога більше рецептів приготування страв традиційної української кухні, хочете здивувати своїх рідних та близьких новими цікавими та оригінальними стравами, то раджу Вам звернути свою увагу на книгу "Домашна кухня. Як варити і печи", яка Вам у цьому неодмінно допоможе.
    Автор збірки Леонтіна Лучаківська зуміла зібрати на сторінках своєї книги "Домашна кухня. Як варити і печи" смачні рецепти домашніх страв, таких як: зупи, росоли, паштетів, соусів до м'яса, салати, цікаві рецепти сніданків, про випічку також не забула, подано рецепти приготування медівників, тістечок, тортів, та багато іншого. Окрім поданих рецептів, мені дуже сподобалось оформлення даної книги, над художнім оформленням працював відомий український художник-графік Ігор Біликівський, який зумів у кулінарній книзі передати справжній дух Львова, атмосферу домашнього затишку та тепла. Також хочу зазначити, перше видання книги "Домашна кухня. Як варити і печи" датувалось ще у 1910 році, тому можна у ній зустріти незвичні для нас автентичні слова. Якість книги на високому рівні, обкладинка тверда, її хочеться читати та розглядати.
    Книга "Домашна кухня. Як варити і печи" вийшла надзвичайно гарна, і вона буде дуже хорошим подарунком для всіх прихильників кулінарії.
 
Характеристики Домашна кухня. Як варити і печи
Автор
Леонтина Лучакивська
Издательство
Богуславкнига
Серия книг
Авторська кухня українська
Язык
Украинский
Год издания
2017
Составитель
Марианна Мовна
Иллюстратор
Игорь Биликивский
Количество страниц
192
Иллюстрации
Черно-белые
Формат
205х240 мм
Переплет
Твердый
Бумага
Офсетная
ISBN
978-966-2644-135
Вес
505 гр.
Тип
Бумажная
Литература стран мира
Украинская литература
Литература по периодам
Литература XIX - нач. XX в. (до 1918 г.)