Зваблення їжею. 70 рецептів, які захочеться готувати
Бумажная книга | Код товара 923520
Yakaboo 4.9/5
Автор
Евгений Клопотенко
Издательство
#книголав
Серия книг
Полиця нон-фікшн
Язык
Украинский
Год издания
2019
Количество страниц
192
Иллюстрации
Цветные
Формат
180х240 мм

Все о книге Зваблення їжею. 70 рецептів, які захочеться готувати

У видавництві #книголав виходить книжка Євгена Клопотенко ‒ відомого українського шеф-кухара, кулінарного експерта та фуд-блогера. Збірка рецептів змінить уявлення багатьох українців про страви зі звичайних інгредієнтів, розкаже, як вдосконалити їх подачу та спосіб приготування. 

Партнер видання - швейцарська компанія FRANKE

«Зваблення їжею: 70 рецептів, які захочеться готувати» ‒ це авторські рецепти Євгена Клопотенка ‒ експерта ранкової програми «Сніданок з 1+1» на каналі «1+1» та реформатора шкільного харчування в Україні. Робота над книжкою у видавництві #книголав майже завершена. Повне видання гурмани та прихильники кулінарного мистецтва отримають вже зовсім скоро. 

До книжки увійдуть 70 ексклюзивних рецептів, поділених на сім розділів: сніданки, закуски та салати, перші страви, другі страви, страви для дітей, солодкі страви, варення. Корисним доповненням будуть «перехресні рецепти» ‒ з рецептів, що увійшли до видання, кулінар обрав та розробив спеціально готові варіанти страв для особливих обідів та вечерь. Вступне слово та примітки автора мотивуватимуть читачів експериментувати на кухні, створюючи власні шедеври. Ілюструватимуть рецепти яскраві фуд-фото. 

«Книга повністю відповідає моїй місії та місії моєї команди ‒ покращити культуру харчування. Головний меседж у тому, що готувати смачно ‒ це просто. Щоб приготувати страву, після якої хочеться жити, не потрібно витрачати багато коштів та часу. І страви, які є у книзі, це доводять. Я хочу, щоб люди навчилися їсти по-іншому та стали, завдяки цьому, щасливішими», ‒ розповідає Євген Клопотенко. 

До значної частини рецептів буде додано QR-коди, що вестимуть на їхню відеоверсію, щоб ще більше спростити процес приготування страв, довести, що час, проведений на кухні, може приносити справжнє творче задоволення. Готувати за книжкою Євгена Клопотенка ‒ означає долучитися до справжніх гастроентузіастів. 

«Нам у видавництві здавалося дивним, що харизматичний, талановитий Євген Клопотенко досі не має власної кулінарної книги. Я дуже рада, що зовсім скоро цю несправедливість буде виправлено. Кулінарна ідеологія Євгена базується на твердженні, що готувати – легко. Нам вона дуже імпонує, адже може переконати навіть затятих традиціоналістів у тому, що їжа – це доступне мистецтво, а не щоденна рутина», ‒ вважає Світлана Павелецька, співзасновниця видавництва #книголав.

Читать полное описание
Свернуть
Характеристики
Автор
Евгений Клопотенко
Издательство
#книголав
Серия книг
Полиця нон-фікшн
Язык
Украинский
Год издания
2019
Количество страниц
192
Иллюстрации
Цветные
Формат
180х240 мм
Рецензии
  • Зваблення їжею. 70 рецептів, які захочеться готувати 100% пользователей считают этот отзыв полезным
    Вчера Я наконец то получила эту долгожданную книгу. Книга в яркой шероховатой обложке. Для удобства читателя в ней вклеены две шёлковые ленты-закладки. Иллюстрации к каждому рецепту очень яркие и аппетитные.У каждого рецепта есть своя история и это интригует. Пролистав книгу не удержалась и приготовила один из рецептов, а именно из раздела детские блюда "Творожная запеканка с клубникой". Запеканка получилась очень сочной и ароматной. Использовала замороженную клубнику, но это не испортило блюдо. Клубника внесла некий шарм в это блюдо, а верхняя корочка из корицы стала ярким акцентом в запеканке. И вот банальные продукты превратились в шедевр! Однозначно буду готовить не единожды. На очереди приготовление остальных рецептов: лукового конфитюра, бананового хлеба, клубничного варенья с базиликом и ванилью, рисового пудинга с экзотическими нотками и много другого. У Евгения иной взгляд на приготовление пищи. Читая эту книгу, хочется экспериментировать, пробовать новые вкусы, применять ранее не используемые специи и компоненты, сочетать не сочетаемое. Спасибо Евгению за его чудесную книгу!
  • Зваблення їжею. 70 рецептів, які захочеться готувати 66% пользователей считают этот отзыв полезным
    Бажаєте вдосконалити кулінарні вміння та поповнити скарбничку своїх знань новими смачними рецептами? Тоді Вам точно слід придбати книгу Євгена Клопотенко "Зваблення їжею. 70 рецептів, які захочеться готувати", адже дане видання відкриє перед Вами світ кулінарних експериментів та неймовірних смаків, деякі з яких можуть стати Вашими коронними стравами.
    Особисто я взяла собі на замітку гострий мексиканський суп з квасолею, до складу якого входять такі інгредієнти, як квасоля, помідори, червона ріпчаста цибуля, болгарський перець, заморожена кукурудза, кінза, часник, перець чилі, сік лайму, сіль та оливкова олія (вищезгадана страва вражає приємною гостротою, до того ж може задовольнити навіть вегетаріанців, адже не містить ані м'яса, ані риби), а також найближчим часом планую приготувати грушевий пиріг з фініками, який стовідсотково вразить тих, хто полюбляє солодку випічку і хоче спробувати щось незвичайне та смачне...
    До речі автором книги є Євген Клопотенко - людина, яка пройшла шлях від звичайного кулінара-аматора, учасника та переможця шоу "Мастер Шеф" до професійного шеф-кухара.
Купить - Зваблення їжею. 70 рецептів, які захочеться готувати
Зваблення їжею. 70 рецептів, які захочеться готувати
300 грн
Есть в наличии
 
Информация об авторе
Евгений Клопотенко
Евгений Клопотенко

Євген Клопотенко - відомий кулінарний експерт, ресторатор. Народився у Києві 1986 році. Закінчив КУТЕП, факультет міжнародних відносин. Після закінчення університету почав працювати у ресторанному бізнесі. Заснував ко?

Подробнее

Рецензии Зваблення їжею. 70 рецептів, які захочеться готувати

4.9/5
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1
  • Зваблення їжею. 70 рецептів, які захочеться готувати 100% пользователей считают этот отзыв полезным
    Вчера Я наконец то получила эту долгожданную книгу. Книга в яркой шероховатой обложке. Для удобства читателя в ней вклеены две шёлковые ленты-закладки. Иллюстрации к каждому рецепту очень яркие и аппетитные.У каждого рецепта есть своя история и это интригует. Пролистав книгу не удержалась и приготовила один из рецептов, а именно из раздела детские блюда "Творожная запеканка с клубникой". Запеканка получилась очень сочной и ароматной. Использовала замороженную клубнику, но это не испортило блюдо. Клубника внесла некий шарм в это блюдо, а верхняя корочка из корицы стала ярким акцентом в запеканке. И вот банальные продукты превратились в шедевр! Однозначно буду готовить не единожды. На очереди приготовление остальных рецептов: лукового конфитюра, бананового хлеба, клубничного варенья с базиликом и ванилью, рисового пудинга с экзотическими нотками и много другого. У Евгения иной взгляд на приготовление пищи. Читая эту книгу, хочется экспериментировать, пробовать новые вкусы, применять ранее не используемые специи и компоненты, сочетать не сочетаемое. Спасибо Евгению за его чудесную книгу!
  • Зваблення їжею. 70 рецептів, які захочеться готувати 66% пользователей считают этот отзыв полезным
    Бажаєте вдосконалити кулінарні вміння та поповнити скарбничку своїх знань новими смачними рецептами? Тоді Вам точно слід придбати книгу Євгена Клопотенко "Зваблення їжею. 70 рецептів, які захочеться готувати", адже дане видання відкриє перед Вами світ кулінарних експериментів та неймовірних смаків, деякі з яких можуть стати Вашими коронними стравами.
    Особисто я взяла собі на замітку гострий мексиканський суп з квасолею, до складу якого входять такі інгредієнти, як квасоля, помідори, червона ріпчаста цибуля, болгарський перець, заморожена кукурудза, кінза, часник, перець чилі, сік лайму, сіль та оливкова олія (вищезгадана страва вражає приємною гостротою, до того ж може задовольнити навіть вегетаріанців, адже не містить ані м'яса, ані риби), а також найближчим часом планую приготувати грушевий пиріг з фініками, який стовідсотково вразить тих, хто полюбляє солодку випічку і хоче спробувати щось незвичайне та смачне...
    До речі автором книги є Євген Клопотенко - людина, яка пройшла шлях від звичайного кулінара-аматора, учасника та переможця шоу "Мастер Шеф" до професійного шеф-кухара.
  • Зваблення їжею. 70 рецептів, які захочеться готувати
    Книгу решила купить после того как увидела Евгения на телевидении. Его нестандартная "подача" блюд заинтриговала. Особенно попытка изменить меню в школьной столовой, да еще в нашей стране, у меня был культурный шок). Автор совсем по другому смотрит на приготовление еды, стояние у плиты у него не нудная тягомотина. Понравился совет приобщать детей к процессу приготовления пищи, делая это в форме игры. Книга, как сказал один из покупателей, не для стояния на полке. По ней хочется и можно готовить. И я бы не сказала что там есть рецепты тупые и банальные, как ни странно но из простых продуктов можно приготовить вкуснейшие блюда. Оформление книги выше всяких похвал, я бы сказала нестандартно. Приятный тяжелый фолиант. Множество книг выполнено наоборот, лицевая сторона глянцевая, а заглянешь вовнутрь страницы серые. Материал подан лаконично и без лишних терминов (понятных специалистам). Яркие фотографии настраивают на кулинарный лад. Я бы рекомендовала эту книгу для любителей готовки незамысловатых (т.е. не многокомпонентных) но вкусных и не особо дорогих блюд .
  • Зваблення їжею. 70 рецептів, які захочеться готувати
    Книга "Зваблення їжею. 70 рецептів, які захочеться готувати" - це справжній хіт, тільки но книга вийшла, я одразу ж дуже хотіла її придбати. Мені надзвичайно подобається готувати різноманітні страви для своїх рідних та близьких, тому стараюсь час від часу заглядати у нові кулінарні книги. Тому, якщо Ви любите готувати нові страви, не зупиняєтесь на отриманих знаннях та рецептах, то Вам дуже раджу придбати книгу "Зваблення їжею. 70 рецептів, які захочеться готувати". Дуже мене потішила сама кількість рецептів, їх аж сімдесят, і всі вони різні, не подібні один на одний. Книга "Зваблення їжею. 70 рецептів, які захочеться готувати" надзвичайно гарна, її сміливо можна дарувати друзям. Усі страви гарно покроково прописані, а також ну дуже апетитно проілюстровані, одразу підвищується апетит, та бажання щось приготувати. У книзі є декілька розділів, а саме: сніданки, супи, салати та закуски, другі страви, страви для дітей, десерти та випічка, варення та конфітюри, перехресні рецепти, а також покажчик та нотатки. Дуже зраділа , коли побачила у книзі "Зваблення їжею. 70 рецептів, які захочеться готувати" розділ страви для дітей, саме із цих страв я і почала готувати. Ну що можна сказати, висновок один, страви виходять, і вони смачні, тому обов'язково придбаю ще декілька книг на подарунок для подруг.
  • Доступный мир кулинарии
    Евгений абсолютно не гламурный, приятный шеф-повар. Мне посчастливилось отужинать в его ресторане "Сто лет тому вперед", и подписать книгу, купленную накануне. Я была в полном восторге от книги, и еще больше эмоций получила от посещения ресторана и встречи с Евгением. Сказать, что все рецепты приготовит обычный человек, это ничего не сказать. Но главное - все продукты доступны, но на выходе вы получите стопроцентный результат вкуса! Есть много кулинарных книг, которые успешно красиво лежат на полке. Эта книга исключение, как и сам Евгений. Соединить необычное и получить вкус, это настоящий талант! Отдельное спасибо за две шелковые ленточки в книге. Это такая мелочь, но почему никто об этом не подумал? Ведь сделать закладку не так уж и сложно, а пользователю дополнительное удобство! Теперь не только пользуюсь книгой (отдельное спасибо за раздел завтраки), но и с нетерпением жду пост в Инстаграмме. Из последнего: панкейки со шпинатом и малиновым соусом, редис, запеченный с молодым картофелем, скумбрия с апельсином и имбирем. Браво, шеф!
  • Впечатления
    Книга превзошла мои ожидания. Я достаточно скептически отношусь к таким медиа-персонам, как например Клопотенко, или Фреймут, людям в меру талантливым, но полу-аматорам, которые имеют определенную степень узнаваемости и от души торгуют лицом, продают под собственным брендом все, что можно и нельзя.
    Нам эту книгу подарили друзья, они недавно были на презентации. Я готовлю приблизительно так же часто, как и моя вторая половина, ну может немножко реже.
    Я поблагодарил друзей, вежливо поулыбался, а тем временем мысленно уже выставлял сей фолиант на продажу в интернете. Я не люблю селебрити-личностей, не смотрю мастер-шеф и т.д. никогда не покупаю кулинарные книги. Но, вдруг от скуки и любопытства я решил в книжку все таки заглянуть.
    Скажу как есть - книжка мне понравилась и я решил ее оставить. Во первых в ней просто сногсшибательные фотографии - это вам не еда в инстаграм - это работа совершенно гениального мастера своего дела. Во вторых рецепты. Я разделил их на три категории. Первая - тупые и банальные, которые я никогда не буду готовить. Вторые слишком дорогие и навороченные. Третьи - крутые и оригинальные, которые обязательно хочу попробовать.
  • Готовить-просто!
    Являюсь большим поклонником Евгения Клопотенко! По рецепта с его сайта готовила уже очень много раз. Он не однократно в любых передачах, на своем ютуб канале и сайте доказал, готовить - просто. Его книга "збавлення їжою" еще одно тому доказательство. Готовить из простых и обыденных продуктов можно совершенно другие, необычные, вкусные блюда. Что не обязательно готовить лишь котлеты и пюре, из этого же набора продуктов может выйти замечательный, вкусный пастуший пирог. Евгений экспериментирует со всеми продуктами, делает настолько громкие и удивительные сочетания продуктов, что читая рецепт ты просто не понимаешь, как можно это совместить, какой получится вкус? Но поверьте, вкус будет изумительным, просто доверьтесь Евгению, он поведет вас в мир кулинарии новой дорогой, о которой вы даже не догадывались. И если после приготовления всех рецептов из его книги у вас откроется желание самим экспериментировать и пробовать новые сочетания - уверенна эта успех. Именно этого как по мне, автор и добивается: что бы каждая семья готовила, пробовала что-то новое!
  • Зваблення їжею. 70 рецептів, які захочеться готувати 50% пользователей считают этот отзыв полезным
    Неймовірно актуальна, практична, корисна, дуже цікава і сучасна книжка, та без жодного сумніву, вона дійсно може стати улюбленим виданням кожного гурмана, а також широкого кола знавців та прихильників кулінарного мистецтва Євгена Клопотенко - дуже відомого та популярного сьогодні, харизматичного та позитивного українського шеф-кухаря, доброго кулінарного експерта, а також фуд-блогера. Просто неймовірно цікаво представлена читачам ця збірка великої кількості рецептів, насправді зможе дещо змінити представлення великої кількості поціновувачів кулінарної справи та звичайних українців про чудові страви, які можна приготувати з абсолютно доступних, а також дуже простих та звичайних інгредієнтів. Дуже позитивним також є те, на нашу думку, що автором подаються рекомендації щодо вдосконалення, а також і подачі та способу приготування цих чудових та водночас і не дуже складних у приготуванні страв.
    Сімдесят цікавих, оригінальних ексклюзивних рецептів, є дуже вдало розподіленими на сім великих розділів, серед яких наступні: "Сніданки", "Закуски та салати", "Перші страви", "Другі страви", "Страви для дітей", "Солодкі страви, варення".
    Дуже позитивно хочеться відзначити художнє оформлення цієї прекрасної кулінарної книги. Фото неймовірно фахові, яскраво, колоритно представлені, вони дуже гарно доповнюють рецепти та збагачують видання, вони насправді, нікого не зможуть залишити байдужим. Прекрасна робота!
    Сучасна, прекрасна кулінарна книга "Зваблення їжею. 70 рецептів, які захочеться готувати" сподобається Вам, а також вона зможе стати чудовим подарунком!
 

Характеристики Зваблення їжею. 70 рецептів, які захочеться готувати

Автор
Евгений Клопотенко
Издательство
#книголав
Серия книг
Полиця нон-фікшн
Язык
Украинский
Год издания
2019
Количество страниц
192
Иллюстрации
Цветные
Формат
180х240 мм
Переплет
Твердый
Бумага
Мелованная
Тираж
3000
ISBN
978-617-7563-76-0
Тип
Бумажная
 

Об авторе Зваблення їжею. 70 рецептів, які захочеться готувати