Зваблення їжею. 70 рецептів, які захочеться готувати
Бумажная книга | Код товара 923520
Автор
Евгений Клопотенко
Издательство
#книголав
Серия книг
Полиця нон-фікшн
Язык
Украинский
Год издания
2019
Количество страниц
192
Иллюстрации
Цветные
Формат
180х240 мм

Все о книге  Зваблення їжею. 70 рецептів, які захочеться готувати

У видавництві #книголав виходить книжка Євгена Клопотенко ‒ відомого українського шеф-кухара, кулінарного експерта та фуд-блогера. Збірка рецептів змінить уявлення багатьох українців про страви зі звичайних інгредієнтів, розкаже, як вдосконалити їх подачу та спосіб приготування. 

Партнер видання - швейцарська компанія FRANKE

«Зваблення їжею: 70 рецептів, які захочеться готувати» ‒ це авторські рецепти Євгена Клопотенка ‒ експерта ранкової програми «Сніданок з 1+1» на каналі «1+1» та реформатора шкільного харчування в Україні. Робота над книжкою у видавництві #книголав майже завершена. Повне видання гурмани та прихильники кулінарного мистецтва отримають вже зовсім скоро. 

До книжки увійдуть 70 ексклюзивних рецептів, поділених на сім розділів: сніданки, закуски та салати, перші страви, другі страви, страви для дітей, солодкі страви, варення. Корисним доповненням будуть «перехресні рецепти» ‒ з рецептів, що увійшли до видання, кулінар обрав та розробив спеціально готові варіанти страв для особливих обідів та вечерь. Вступне слово та примітки автора мотивуватимуть читачів експериментувати на кухні, створюючи власні шедеври. Ілюструватимуть рецепти яскраві фуд-фото. 

«Книга повністю відповідає моїй місії та місії моєї команди ‒ покращити культуру харчування. Головний меседж у тому, що готувати смачно ‒ це просто. Щоб приготувати страву, після якої хочеться жити, не потрібно витрачати багато коштів та часу. І страви, які є у книзі, це доводять. Я хочу, щоб люди навчилися їсти по-іншому та стали, завдяки цьому, щасливішими», ‒ розповідає Євген Клопотенко. 

До значної частини рецептів буде додано QR-коди, що вестимуть на їхню відеоверсію, щоб ще більше спростити процес приготування страв, довести, що час, проведений на кухні, може приносити справжнє творче задоволення. Готувати за книжкою Євгена Клопотенка ‒ означає долучитися до справжніх гастроентузіастів. 

«Нам у видавництві здавалося дивним, що харизматичний, талановитий Євген Клопотенко досі не має власної кулінарної книги. Я дуже рада, що зовсім скоро цю несправедливість буде виправлено. Кулінарна ідеологія Євгена базується на твердженні, що готувати – легко. Нам вона дуже імпонує, адже може переконати навіть затятих традиціоналістів у тому, що їжа – це доступне мистецтво, а не щоденна рутина», ‒ вважає Світлана Павелецька, співзасновниця видавництва #книголав.

Читать полное описание
Свернуть
Характеристики
Автор
Евгений Клопотенко
Издательство
#книголав
Серия книг
Полиця нон-фікшн
Язык
Украинский
Год издания
2019
Количество страниц
192
Иллюстрации
Цветные
Формат
180х240 мм
Рецензии
  • Мария
    21 апреля 2019 г.
    Зваблення їжею. 70 рецептів, які захочеться готувати
    Бажаєте вдосконалити кулінарні вміння та поповнити скарбничку своїх знань новими смачними рецептами? Тоді Вам точно слід придбати книгу Євгена Клопотенко "Зваблення їжею. 70 рецептів, які захочеться готувати", адже дане видання відкриє перед Вами світ кулінарних експериментів та неймовірних смаків, деякі з яких можуть стати Вашими коронними стравами.
    Особисто я взяла собі на замітку гострий мексиканський суп з квасолею, до складу якого входять такі інгредієнти, як квасоля, помідори, червона ріпчаста цибуля, болгарський перець, заморожена кукурудза, кінза, часник, перець чилі, сік лайму, сіль та оливкова олія (вищезгадана страва вражає приємною гостротою, до того ж може задовольнити навіть вегетаріанців, адже не містить ані м'яса, ані риби), а також найближчим часом планую приготувати грушевий пиріг з фініками, який стовідсотково вразить тих, хто полюбляє солодку випічку і хоче спробувати щось незвичайне та смачне...
    До речі автором книги є Євген Клопотенко - людина, яка пройшла шлях від звичайного кулінара-аматора, учасника та переможця шоу "Мастер Шеф" до професійного шеф-кухара.
  • Світлана
    25 марта 2019 г.
    Зваблення їжею. 70 рецептів, які захочеться готувати
    Неймовірно актуальна, практична, корисна, дуже цікава і сучасна книжка, та без жодного сумніву, вона дійсно може стати улюбленим виданням кожного гурмана, а також широкого кола знавців та прихильників кулінарного мистецтва Євгена Клопотенко - дуже відомого та популярного сьогодні, харизматичного та позитивного українського шеф-кухаря, доброго кулінарного експерта, а також фуд-блогера. Просто неймовірно цікаво представлена читачам ця збірка великої кількості рецептів, насправді зможе дещо змінити представлення великої кількості поціновувачів кулінарної справи та звичайних українців про чудові страви, які можна приготувати з абсолютно доступних, а також дуже простих та звичайних інгредієнтів. Дуже позитивним також є те, на нашу думку, що автором подаються рекомендації щодо вдосконалення, а також і подачі та способу приготування цих чудових та водночас і не дуже складних у приготуванні страв.
    Сімдесят цікавих, оригінальних ексклюзивних рецептів, є дуже вдало розподіленими на сім великих розділів, серед яких наступні: "Сніданки", "Закуски та салати", "Перші страви", "Другі страви", "Страви для дітей", "Солодкі страви, варення".
    Дуже позитивно хочеться відзначити художнє оформлення цієї прекрасної кулінарної книги. Фото неймовірно фахові, яскраво, колоритно представлені, вони дуже гарно доповнюють рецепти та збагачують видання, вони насправді, нікого не зможуть залишити байдужим. Прекрасна робота!
    Сучасна, прекрасна кулінарна книга "Зваблення їжею. 70 рецептів, які захочеться готувати" сподобається Вам, а також вона зможе стати чудовим подарунком!
Купить - Зваблення їжею. 70 рецептів, які захочеться готувати
Зваблення їжею. 70 рецептів, які захочеться готувати

Обычная цена: 300 грн

Особое предложение: 270 грн

Есть в наличии
 
Информация об авторе
Евгений Клопотенко
Евгений Клопотенко

Євген Клопотенко - відомий кулінарний експерт, ресторатор. Народився у Києві 1986 році. Закінчив КУТЕП, факультет міжнародних відносин. Після закінчення університету почав працювати у ресторанному бізнесі. Заснував ко?

Подробнее

Рецензии  Зваблення їжею. 70 рецептів, які захочеться готувати

5/5
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1
  • Мария
    21 апреля 2019 г.
    Зваблення їжею. 70 рецептів, які захочеться готувати
    Бажаєте вдосконалити кулінарні вміння та поповнити скарбничку своїх знань новими смачними рецептами? Тоді Вам точно слід придбати книгу Євгена Клопотенко "Зваблення їжею. 70 рецептів, які захочеться готувати", адже дане видання відкриє перед Вами світ кулінарних експериментів та неймовірних смаків, деякі з яких можуть стати Вашими коронними стравами.
    Особисто я взяла собі на замітку гострий мексиканський суп з квасолею, до складу якого входять такі інгредієнти, як квасоля, помідори, червона ріпчаста цибуля, болгарський перець, заморожена кукурудза, кінза, часник, перець чилі, сік лайму, сіль та оливкова олія (вищезгадана страва вражає приємною гостротою, до того ж може задовольнити навіть вегетаріанців, адже не містить ані м'яса, ані риби), а також найближчим часом планую приготувати грушевий пиріг з фініками, який стовідсотково вразить тих, хто полюбляє солодку випічку і хоче спробувати щось незвичайне та смачне...
    До речі автором книги є Євген Клопотенко - людина, яка пройшла шлях від звичайного кулінара-аматора, учасника та переможця шоу "Мастер Шеф" до професійного шеф-кухара.
  • Світлана
    25 марта 2019 г.
    Зваблення їжею. 70 рецептів, які захочеться готувати
    Неймовірно актуальна, практична, корисна, дуже цікава і сучасна книжка, та без жодного сумніву, вона дійсно може стати улюбленим виданням кожного гурмана, а також широкого кола знавців та прихильників кулінарного мистецтва Євгена Клопотенко - дуже відомого та популярного сьогодні, харизматичного та позитивного українського шеф-кухаря, доброго кулінарного експерта, а також фуд-блогера. Просто неймовірно цікаво представлена читачам ця збірка великої кількості рецептів, насправді зможе дещо змінити представлення великої кількості поціновувачів кулінарної справи та звичайних українців про чудові страви, які можна приготувати з абсолютно доступних, а також дуже простих та звичайних інгредієнтів. Дуже позитивним також є те, на нашу думку, що автором подаються рекомендації щодо вдосконалення, а також і подачі та способу приготування цих чудових та водночас і не дуже складних у приготуванні страв.
    Сімдесят цікавих, оригінальних ексклюзивних рецептів, є дуже вдало розподіленими на сім великих розділів, серед яких наступні: "Сніданки", "Закуски та салати", "Перші страви", "Другі страви", "Страви для дітей", "Солодкі страви, варення".
    Дуже позитивно хочеться відзначити художнє оформлення цієї прекрасної кулінарної книги. Фото неймовірно фахові, яскраво, колоритно представлені, вони дуже гарно доповнюють рецепти та збагачують видання, вони насправді, нікого не зможуть залишити байдужим. Прекрасна робота!
    Сучасна, прекрасна кулінарна книга "Зваблення їжею. 70 рецептів, які захочеться готувати" сподобається Вам, а також вона зможе стати чудовим подарунком!
 

Характеристики  Зваблення їжею. 70 рецептів, які захочеться готувати

Автор
Евгений Клопотенко
Издательство
#книголав
Серия книг
Полиця нон-фікшн
Язык
Украинский
Год издания
2019
Количество страниц
192
Иллюстрации
Цветные
Формат
180х240 мм
Переплет
Твердый
Бумага
Мелованная
Тираж
3000
ISBN
978-617-7563-76-0
Тип
Бумажная
 
Об авторе  Зваблення їжею. 70 рецептів, які захочеться готувати