Жири у виробництві харчової продукції
Бумажная книга | Код товара 689898
Автор
Лев Шильман, Инна Симакова, Наталия Камсулина
Издательство
Університетська книга
Язык
Украинский
Год издания
2016
Количество страниц
278
Иллюстрации
Таблицы
Формат
145х200 мм
Переплет
Мягкий

Все о книге  Жири у виробництві харчової продукції

   У монографії висвітлено результати наукових досліджень авторів щодо використання жирів у виробництві харчової продукції і показано зміни, які відбуваються в жирах у процесі виробництва продукції.

   Для фахівців у галузі харчової промисловості, аспірантів, студентів і викладачів вищих навчальних закладів.

Характеристики
Автор
Лев Шильман, Инна Симакова, Наталия Камсулина
Издательство
Університетська книга
Язык
Украинский
Год издания
2016
Количество страниц
278
Иллюстрации
Таблицы
Формат
145х200 мм
Переплет
Мягкий
Рецензии
Купить - Жири у виробництві харчової продукції
Жири у виробництві харчової продукції
178 грн
Есть в наличии
 

Рецензии  Жири у виробництві харчової продукції

 

Характеристики  Жири у виробництві харчової продукції

Автор
Лев Шильман, Инна Симакова, Наталия Камсулина
Издательство
Університетська книга
Язык
Украинский
Год издания
2016
Количество страниц
278
Иллюстрации
Таблицы
Формат
145х200 мм
Переплет
Мягкий
Бумага
Офсетная
Тираж
300
ISBN
978-966-680-782-6
Тип
Бумажная