Збірник рецептур національних страв та кулінарних виробів, правових, нормативно-правових та інших актів для закладів ресторанного господарства
343 грн
Есть в наличии
Издательство: Арий
Язык: Украинский
Год издания: 2016
Составитель: Александр Шалыминов
Количество страниц: 992
Иллюстрации: Таблицы

Характеристики

Издательство: Арий
Язык: Украинский
Год издания: 2016
Составитель: Александр Шалыминов
Количество страниц: 992
Иллюстрации: Таблицы
Формат: 70х100/16 (~170х240 мм)
Переплет: Твердый
Бумага: Офсетная
Издание: 3-е (переработанное и дополненное)
Тираж: 1000
ISBN: 978-966-498-495-6
Вес: 1 048 гр.
Тип: Бумажная