Формат
Язык книги
Издательство
Год издания
Категория

От издателя:

У підручнику висвітлені теоретичні основи технології харчових продуктів, їх фізичні, хімічні, біохімічні та технологічні закономірності. Подано характеристику сировини, асортименту харчових продуктів і технологічних процесів їх виготовлення. Розглянуто також харчові продукти функціонального призначення. Основну увагу приділено актуальним проблемам енергозбереження у харчовій промисловості та перспективам розвитку харчових технологій усіх галузей.

Для студентів, магістрів, аспірантів, викладачів вищих навчальних закладів, а також спеціалістів харчової промисловості, які проходять післядипломну перепідготовку.

Продавец товара
Код товара
460220
Доставка и оплата
Указать город доставки Чтобы видеть точные условия доставки
Описание книги

От издателя:

У підручнику висвітлені теоретичні основи технології харчових продуктів, їх фізичні, хімічні, біохімічні та технологічні закономірності. Подано характеристику сировини, асортименту харчових продуктів і технологічних процесів їх виготовлення. Розглянуто також харчові продукти функціонального призначення. Основну увагу приділено актуальним проблемам енергозбереження у харчовій промисловості та перспективам розвитку харчових технологій усіх галузей.

Для студентів, магістрів, аспірантів, викладачів вищих навчальних закладів, а також спеціалістів харчової промисловості, які проходять післядипломну перепідготовку.

Отзывы
Возникли вопросы? 0-800-335-425
352 грн
415 грн
- 16%
В наличии
Бумажная книга
mono-logo
Покупка по частям от 1000 грн
От 3-6 платежей Monobank
Доставка и оплата
Указать город доставки Чтобы видеть точные условия доставки