Устаткування закладів ресторанного господарства
Бумажная книга | Код товара 831286
Автор
В. Доценко, В. Губеня
Издательство
Кондор
Язык
Украинский
Год издания
2017
Количество страниц
636
Иллюстрации
Черно-белые, Таблицы, Схемы
Формат
60х84/16 (~150х205 мм)
Переплет
Твердый

Все о книге Устаткування закладів ресторанного господарства

Розглянуто будову та принцип роботи механічного, теплового, холодильного та немеханічного устаткування закладів ресторанного господарства. Наведено наукові основи механічного, теплового та холодильного оброблення харчової сировини. Надано рекомендації щодо технічного оснащення закладів ресторанного господарства. Підручник містить приклади технологічних розрахунків механічного та холодильного устаткування.

Підручник корисний для студенів та викладачів, діяльність яких пов'язана з технологією продукції ресторанного господарства, організацією виробництва та проектування підприємств ресторанного бізнесу.

Характеристики
Автор
В. Доценко, В. Губеня
Издательство
Кондор
Язык
Украинский
Год издания
2017
Количество страниц
636
Иллюстрации
Черно-белые, Таблицы, Схемы
Формат
60х84/16 (~150х205 мм)
Переплет
Твердый
Купить - Устаткування закладів ресторанного господарства
Устаткування закладів ресторанного господарства
610 грн
Нет в наличии
 
Характеристики Устаткування закладів ресторанного господарства
Автор
В. Доценко, В. Губеня
Издательство
Кондор
Язык
Украинский
Год издания
2017
Количество страниц
636
Иллюстрации
Черно-белые, Таблицы, Схемы
Формат
60х84/16 (~150х205 мм)
Переплет
Твердый
Бумага
Офсетная
Шрифт
Arial
Тираж
500
ISBN
978-617-7458-03-5
Вес
700 гр.
Тип
Бумажная