Книга Устаткування підприємств харчування. Практикум.Частина 2. Теплове устаткування

Формат
Язык книги
Издательство
Год издания

В навчальному посібнику наведені загальні методичні рекомендації, які містять методику і правила проведення лабораторних занять з теплового устаткування закладів ресторанного господарства. Кожна лабораторна робота складається з теоретичної частини з інформацією про класифікацію, призначення, будову, правила експлуатації певної групи сучасного теплового устаткування та практичної частини, що її треба виконати студентам.

Наведені методики розрахунку теплового балансу, техніко-економічних показників, окремих видів теплогенеруючих пристроїв теплового устаткування, надані заходи з техніки безпеки під час роботи з цим устаткуванням. Для закріплення та більш глибокого вивчення матеріалу наприкінці кожної лабораторної роботи наведені контрольні запитання, тести, ситуаційні завдання.

Навчальний посібник призначений для студентів напрямів підготовки 6.050502 “Інженерна механіка”, 6.051701 “Харчові технології та інженерія” всіх форм навчання.

Продавец товара
Код товара
907166
Характеристики
Тип обложки
Твердый
Тираж
300
Описание книги

В навчальному посібнику наведені загальні методичні рекомендації, які містять методику і правила проведення лабораторних занять з теплового устаткування закладів ресторанного господарства. Кожна лабораторна робота складається з теоретичної частини з інформацією про класифікацію, призначення, будову, правила експлуатації певної групи сучасного теплового устаткування та практичної частини, що її треба виконати студентам.

Наведені методики розрахунку теплового балансу, техніко-економічних показників, окремих видів теплогенеруючих пристроїв теплового устаткування, надані заходи з техніки безпеки під час роботи з цим устаткуванням. Для закріплення та більш глибокого вивчення матеріалу наприкінці кожної лабораторної роботи наведені контрольні запитання, тести, ситуаційні завдання.

Навчальний посібник призначений для студентів напрямів підготовки 6.050502 “Інженерна механіка”, 6.051701 “Харчові технології та інженерія” всіх форм навчання.

Отзывы
Возникли вопросы? 0-800-335-425
173 грн
Нет в наличии
Бумажная книга