Вода в харчовій промисловості і побуті. Монографія
Без використання математичного апарату квантової механіки дано спрощене описання і сучасне пояснення основних квантово-механічних характеристик води, як головної складової живої природи, властивостями якої обумовлюється вплив питної води і продуктів харчування на функціонування організму людини.
Для широкого кола читачів, студентів технічних і технологічних спеціальностей, інженерів, викладачів, усіх громадян, яких цікавлять проблеми питної води і харчових продуктів з точки зору технології харчової промисловості і власного здоров'я.
Без використання математичного апарату квантової механіки дано спрощене описання і сучасне пояснення основних квантово-механічних характеристик води, як головної складової живої природи, властивостями якої обумовлюється вплив питної води і продуктів харчування на функціонування організму людини.
Для широкого кола читачів, студентів технічних і технологічних спеціальностей, інженерів, викладачів, усіх громадян, яких цікавлять проблеми питної води і харчових продуктів з точки зору технології харчової промисловості і власного здоров'я.