Книга Understanding Baking: The Art and Science of Baking

Формат
Мова книги
Видавництво
Рік видання
Категорія

Before a pastry chef can create, he or she must understand the basic science underlying baking and pastry. The new edition of this invalu-able reference provides this information in a concise and accessible way, guided throughout by contemporary baking and pastry research and practice.

Код товару
20110628
Характеристики
Тип обкладинки
М'яка
Мова
Англійська
Доставка та оплата
Вказати місто доставки Щоб бачити точні умови доставки
Опис книги

Before a pastry chef can create, he or she must understand the basic science underlying baking and pastry. The new edition of this invalu-able reference provides this information in a concise and accessible way, guided throughout by contemporary baking and pastry research and practice.

Відгуки
Виникли запитання? 0-800-335-425
1941 грн
Доставка з UK 20-30 днів
Паперова книга
Сплачуйте частинами
Щоб сплатити частинами: потрібно мати картки Monobank або Приватбанку під час оформлення замовлення оберіть спосіб оплати «Покупка частинами від Monobank» або «Оплата частинами від ПриватБанку»
ПриватБанк
2-4 платежі
Доставка та оплата
Вказати місто доставки Щоб бачити точні умови доставки