Книга Технологія виробництва молока і яловичини. Підручник

Формат
Мова книги
Видавництво
Рік видання
Категорія

Подано біологічні особливості великої рогатої худоби, основи селекційно-племінної роботи та відтворення стада, викладено технології виробництва молока та яловичини, особливості моделювання технологічних процесів у скотарстві, технологію спеціалізованого м’ясного скотарства, виробництво продукції за умов радіоактивного забруднення та енергозберігаючі технології у скотарстві.

Підручник призначено для студентів, аспірантів і викладачів факультетів із підготовки технологів з виробництва і переробки продукції тваринництва аграрних ВНЗ, спеціалістів господарств та фермерів.

Продавець товару
Код товару
879688
Опис книги

Подано біологічні особливості великої рогатої худоби, основи селекційно-племінної роботи та відтворення стада, викладено технології виробництва молока та яловичини, особливості моделювання технологічних процесів у скотарстві, технологію спеціалізованого м’ясного скотарства, виробництво продукції за умов радіоактивного забруднення та енергозберігаючі технології у скотарстві.

Підручник призначено для студентів, аспірантів і викладачів факультетів із підготовки технологів з виробництва і переробки продукції тваринництва аграрних ВНЗ, спеціалістів господарств та фермерів.

Відгуки
Виникли запитання? 0-800-335-425
649 грн
Немає в наявності
Паперова книга