Технологія пастили, зефіру, маршмелоу
Паперова книга | Код товару 1109331
Автор
А. Дорохович
Видавництво
Інкос
Мова
Українська
Рік видання
2019
Кількість сторінок
428
Ілюстрації
Таблиці
Формат
150x205 мм
Палітурка
Тверда

Усе про книжку Технологія пастили, зефіру, маршмелоу

В посібнику наведена характеристика сировини, що використовується і яку доцільно використовувати при розробленні нових пастильних виробів. Технології пастили, зефіру, маршмелоу розглянуті з позиції системного аналізу, тобто як великі технологічні системи з розподілом їх на підсистеми і аналізом на макро- і мікрорівні.

Визначено науково обгрунтований показник ефективності функціонування великих технологічних систем з урахуванням основних принципів кваліметрії.

Наведені теоретичні основи утворення складних пінодраглеподібних систем з урахуванням впливу сировинних інгредієнтів і технологічних заходів виробництва пастили, зефіру, маршмелоу.

Наведені методики розрахунків енергетичної, харчової, біологічної цінності, показника глікемічності на прикладі рецептурного складу пастили, зефіру, маршмелоу.

Показані методики розрахунку простих і складних рецептур та дозволена взаємозамінність сировини при виробництві пастильних виробів.

Читати повний опис
Згорнути
Характеристики
Автор
А. Дорохович
Видавництво
Інкос
Мова
Українська
Рік видання
2019
Кількість сторінок
428
Ілюстрації
Таблиці
Формат
150x205 мм
Палітурка
Тверда
Рецензії
Купити - Технологія пастили, зефіру, маршмелоу
Технологія пастили, зефіру, маршмелоу
401 грн
Є в наявності
 

Рецензії Технологія пастили, зефіру, маршмелоу

 
Характеристики Технологія пастили, зефіру, маршмелоу
Автор
А. Дорохович
Видавництво
Інкос
Мова
Українська
Рік видання
2019
Кількість сторінок
428
Ілюстрації
Таблиці
Формат
150x205 мм
Палітурка
Тверда
Папір
Офсетний
ISBN
978-617-598-130-6
Вага
600 гр.
Тип
Паперова