Книга Технологія кондитерського виробництва. Практикум

Категорія
Формат
Мова книги
Видавництво
Рік видання

Наведено лабораторні роботи з визначення якості та технологічних властивостей сировини, напівфабрикатів і готових виробів кондитерського виробництва; вивчення впливу технологічних параметрів виробництва кондитерських мас, співвідношення рецептурних компонентів на структурно-механічні властивості та показники якості напівфабрикатів і готових виробів; вивчення способів інтенсифікації технологічних процесів і поліпшення споживчих властивостей кондитерських виробів; представлені сучасні прилади та методи визначень багатокомпонентних дисперсних систем.

Продавець товару
Код товару
880840
Опис книги

Наведено лабораторні роботи з визначення якості та технологічних властивостей сировини, напівфабрикатів і готових виробів кондитерського виробництва; вивчення впливу технологічних параметрів виробництва кондитерських мас, співвідношення рецептурних компонентів на структурно-механічні властивості та показники якості напівфабрикатів і готових виробів; вивчення способів інтенсифікації технологічних процесів і поліпшення споживчих властивостей кондитерських виробів; представлені сучасні прилади та методи визначень багатокомпонентних дисперсних систем.

Відгуки
Виникли запитання? 0-800-335-425
200 грн
Немає в наявності
Паперова книга