Вхід або реєстрація
Для відслідковування статусу замовлень та рекомендацій
Щоб бачити терміни доставки
Безкоштовно по Україні
Без вихідних, з 9 до 20
Для відслідковування статусу замовлень та рекомендацій
Щоб бачити терміни доставки
Наведено лабораторні роботи з визначення якості та технологічних властивостей сировини, напівфабрикатів і готових виробів кондитерського виробництва; вивчення впливу технологічних параметрів виробництва кондитерських мас, співвідношення рецептурних компонентів на структурно-механічні властивості та показники якості напівфабрикатів і готових виробів; вивчення способів інтенсифікації технологічних процесів і поліпшення споживчих властивостей кондитерських виробів; представлені сучасні прилади та методи визначень багатокомпонентних дисперсних систем.
Наведено лабораторні роботи з визначення якості та технологічних властивостей сировини, напівфабрикатів і готових виробів кондитерського виробництва; вивчення впливу технологічних параметрів виробництва кондитерських мас, співвідношення рецептурних компонентів на структурно-механічні властивості та показники якості напівфабрикатів і готових виробів; вивчення способів інтенсифікації технологічних процесів і поліпшення споживчих властивостей кондитерських виробів; представлені сучасні прилади та методи визначень багатокомпонентних дисперсних систем.