Книга Технологія борошняних кондитерських виробів

Категорія
Формат
Мова книги
Видавництво
Рік видання

У навчальному посібнику викладено інформацію про виробництво борошняних кондитерських виробів. Наведено вимоги до зберігання сировини та підготовки її до виробництва. Розглянуто наукові основи тістоутворення, технології різних видів тіста, випічних і оздоблювальних напівфабрикатів, процеси та способи художнього оздоблення борошняних кондитерських виробів. Викладено технології продукції спеціального призначення, національних кондитерських виробів. Подано відомості щодо розрахунку рецептур цієї продукції, контролю та управління якістю, санітарних вимог до виробництва.

Рекомендовано для студентів спеціальностей «Харчові технології», «Готельно-ресторанна справа», а також студентів споріднених спеціальностей, викладачів, аспірантів, інженерно-технічних працівників, які зайняті в галузі виробництва борошняних кондитерських виробів.

Продавець товару
Код товару
880892
Опис книги

У навчальному посібнику викладено інформацію про виробництво борошняних кондитерських виробів. Наведено вимоги до зберігання сировини та підготовки її до виробництва. Розглянуто наукові основи тістоутворення, технології різних видів тіста, випічних і оздоблювальних напівфабрикатів, процеси та способи художнього оздоблення борошняних кондитерських виробів. Викладено технології продукції спеціального призначення, національних кондитерських виробів. Подано відомості щодо розрахунку рецептур цієї продукції, контролю та управління якістю, санітарних вимог до виробництва.

Рекомендовано для студентів спеціальностей «Харчові технології», «Готельно-ресторанна справа», а також студентів споріднених спеціальностей, викладачів, аспірантів, інженерно-технічних працівників, які зайняті в галузі виробництва борошняних кондитерських виробів.

Відгуки
Виникли запитання? 0-800-335-425
526 грн
Немає в наявності
Паперова книга