Страви Слобожанщини з душею
Паперова книга | Код товару 1203351
Yakaboo 5/5
Автор
Леся Кравецька
Видавництво
Книжковий клуб "Клуб Сімейного Дозвілля"
Мова
Українська
Рік видання
2020
Кількість сторінок
80
Ілюстрації
Кольорові
Формат
172х245 мм
Палітурка
Тверда

Усе про книжку Страви Слобожанщини з душею

Слобожанська кухня — це щедрий стіл, сповнений ситних страв. Місцеві господині славилися вмінням приготування дичини та десятків видів різноманітних напоїв — наливок, узварів, збитнів. Ще однією особливістю слобожанської кухні є мед — його додавали до основних страв і каш, та найбільше славилися десерти і різноманітні медові смаколики.

Борщ слобожанський, окрошка з квасом, окрошка на кисляку, степова каша «Особлива», короп, фарширований кашею, м’ясо, запечене в тісті, котлети по-харківськи, гилуни, картопляники з яйцем та молодою зеленню, молода картопля в сметані по-селянськи, укропники, гречані ляпуни, соложеник з яблуками, маторжики, обарінки, пірники по-гетьманськи, весільні шишки — це лише невеликий перелік тих традиційних слобожанських страв, які вас точно здивують своїм смаком. А вправна господиня Леся Кравецька допоможе вам приготувати цікаві та колоритні страви вдома й пригостити ними своїх рідних.

Читати повний опис
Згорнути
Характеристики
Автор
Леся Кравецька
Видавництво
Книжковий клуб "Клуб Сімейного Дозвілля"
Мова
Українська
Рік видання
2020
Кількість сторінок
80
Ілюстрації
Кольорові
Формат
172х245 мм
Палітурка
Тверда
Рецензії
  •  
    Страви Слобожанщини з душею
    Якщо Ви прагнете урізноманітнити своє меню, додавши до нього нові вишукані страви, то книга Лесі Кравецької "Страви Слобожанщини з душею" Вам в цьому неабияк допоможе. Наваристий борщик, гречані млинці ляпуни, вареники з м'ясом (галуни), сластьони з манної крупи - все це лише мала частина з широкого переліку рецептів, представлених на сторінках даного видання, а тому особисто в мене не виникає жодних сумнівів з приводу того, що після ознайомлення з цією збіркою кожна старанна господарочка зможе порадувати своїх близьких щонайменше одним новим кулінарним шедевром.
    Важко не погодитися з тим, що з кислого молока люди, як правило, готують звичайні оладки, однак виявляється, що, маючи під рукою картоплю, варену яловичину, огірки, редиску, зелену цибулю, свіжий кріп і сметану, на основі молочного кисляка можна створити смачнющу освіжаючу окрошку. Хіба ж така порада не стане у пригоді тим, хто заради створення оригінальних страв не боїться експериментувати з різноманітними інгредієнтами?
    Особливої уваги заслуговує якісне оформлення видання. Книга в твердій палітурці, з крейдованими сторінками та кольоровими ілюстраціями. Тож думаю, що така збірка стане актуальним подарунком для людини, яка любить готувати.
  •  
    Хорошие рецепты
    Стараюсь покупать все новые книги Леси Кравецкой и бережно храню их в моей домашней библиотеке. К рецептам Слобожанщини я отнеслась с большим интересом. Казалось бы, в супермаркетах сейчас всего в изобилии, и приготовить вкусный обед или ужин не составляет труда. Но порой мы забываем о нашей богатой национальной кухне. Прочитав аннотацию к книге, сразу же заказала её, а когда получила, начала внимательно изучать рецепты.
    Некоторые рецепты блюд оказались совсем незнакомыми, было и такое, что за новыми названиями скрывались давно знакомые блюда, а некоторые из них мы с удовольствием готовим на праздники. Но большинство рецептов из этой книги оказались для меня совершенно новыми. Поэтому приходилось внимательно изучать пошаговое описание, чтобы ничего не напутать и приготовить вкусное блюдо.
    Как и всегда, отметила для себя, что рецепты, которые приводит Леся Кравецкая в своих блюдах всегда хорошо продуманные и сбалансированные. Трудно испортить блюдо, имея на руках такое пошаговое руководство. Стоимость этой книги окупилась уже много раз, так как каждый новый рецепт, приготовленный по этой книге, становится для нашей семьи маленьким кулинарным открытием. Здорово, что появилась возможность расширить свой кулинарный потенциал и ввести в повседневный рацион сытные, интересные и очень вкусные блюда. Книгу однозначно рекомендую.
Купити - Страви Слобожанщини з душею
Страви Слобожанщини з душею

Звичайна ціна: 130 грн

Спеціальна ціна: 117 грн

Є в наявності
 

Рецензії Страви Слобожанщини з душею

5/5
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1
  •  
    Страви Слобожанщини з душею
    Якщо Ви прагнете урізноманітнити своє меню, додавши до нього нові вишукані страви, то книга Лесі Кравецької "Страви Слобожанщини з душею" Вам в цьому неабияк допоможе. Наваристий борщик, гречані млинці ляпуни, вареники з м'ясом (галуни), сластьони з манної крупи - все це лише мала частина з широкого переліку рецептів, представлених на сторінках даного видання, а тому особисто в мене не виникає жодних сумнівів з приводу того, що після ознайомлення з цією збіркою кожна старанна господарочка зможе порадувати своїх близьких щонайменше одним новим кулінарним шедевром.
    Важко не погодитися з тим, що з кислого молока люди, як правило, готують звичайні оладки, однак виявляється, що, маючи під рукою картоплю, варену яловичину, огірки, редиску, зелену цибулю, свіжий кріп і сметану, на основі молочного кисляка можна створити смачнющу освіжаючу окрошку. Хіба ж така порада не стане у пригоді тим, хто заради створення оригінальних страв не боїться експериментувати з різноманітними інгредієнтами?
    Особливої уваги заслуговує якісне оформлення видання. Книга в твердій палітурці, з крейдованими сторінками та кольоровими ілюстраціями. Тож думаю, що така збірка стане актуальним подарунком для людини, яка любить готувати.
  •  
    Хорошие рецепты
    Стараюсь покупать все новые книги Леси Кравецкой и бережно храню их в моей домашней библиотеке. К рецептам Слобожанщини я отнеслась с большим интересом. Казалось бы, в супермаркетах сейчас всего в изобилии, и приготовить вкусный обед или ужин не составляет труда. Но порой мы забываем о нашей богатой национальной кухне. Прочитав аннотацию к книге, сразу же заказала её, а когда получила, начала внимательно изучать рецепты.
    Некоторые рецепты блюд оказались совсем незнакомыми, было и такое, что за новыми названиями скрывались давно знакомые блюда, а некоторые из них мы с удовольствием готовим на праздники. Но большинство рецептов из этой книги оказались для меня совершенно новыми. Поэтому приходилось внимательно изучать пошаговое описание, чтобы ничего не напутать и приготовить вкусное блюдо.
    Как и всегда, отметила для себя, что рецепты, которые приводит Леся Кравецкая в своих блюдах всегда хорошо продуманные и сбалансированные. Трудно испортить блюдо, имея на руках такое пошаговое руководство. Стоимость этой книги окупилась уже много раз, так как каждый новый рецепт, приготовленный по этой книге, становится для нашей семьи маленьким кулинарным открытием. Здорово, что появилась возможность расширить свой кулинарный потенциал и ввести в повседневный рацион сытные, интересные и очень вкусные блюда. Книгу однозначно рекомендую.
 
Характеристики Страви Слобожанщини з душею
Автор
Леся Кравецька
Видавництво
Книжковий клуб "Клуб Сімейного Дозвілля"
Мова
Українська
Рік видання
2020
Кількість сторінок
80
Ілюстрації
Кольорові
Формат
172х245 мм
Палітурка
Тверда
Папір
Крейдований
Тираж
4000
ISBN
978-617-12-7640-6
Тип
Паперова