Страви Полісся з душею
Паперова книга | Код товару 1296776
Yakaboo 5/5
Автор
Леся Кравецька
Видавництво
Книжковий клуб "Клуб Сімейного Дозвілля"
Мова
Українська
Рік видання
2021
Кількість сторінок
80
Ілюстрації
Кольорові
Формат
170х245 мм
Палітурка
Тверда

Усе про книжку Страви Полісся з душею

Страви Полісся — це щось надзвичайно особливе. Тут в одній страві можуть поєднатися гриби та риба. Або квасоля, цукор та мак. До величезної кількості страв тут додають пшоно, капусту чи картоплю. А найбільше в поліській кухні полюбляють страви з білих грибів та лісових ягід. Обов’язково приготуйте своїм рідним токмачі, беці, обварухи чи бобівники. Вас приємно здивує смак різдвяних опіканців з квасолею та маком, вареників з пшоняною кашею чи книшів з цибулею. Вразить своєю самобутністю холоджена поліська юшка, яку ще звуть «колядним борщем» та подають з пампушками із дріжджового тіста, картопляними солов’ями, заправленими розтертим часником, бобівниками. А якщо наважитесь — приготуйте сушену на соломі рибу чи навіть легендарного поліського мацика. Вправна господиня Леся Кравецька допоможе вам приготувати ці цікаві колоритні страви вдома і пригостити ними своїх рідних.

  • Молочний суп з лисичками і пшоном
  • Бульбяні галушки на молоці
  • Поліські білі млинці на квасному молоці
  • Голубці з тертої картоплі з гречкою і рисом на реберцях
  • Молочний сирник з чорницями
  • Маковий завиванець
Читати повний опис
Згорнути
Характеристики
Автор
Леся Кравецька
Видавництво
Книжковий клуб "Клуб Сімейного Дозвілля"
Мова
Українська
Рік видання
2021
Кількість сторінок
80
Ілюстрації
Кольорові
Формат
170х245 мм
Палітурка
Тверда
Рецензії
  •  
    Страви з Полісся
    Бажаєте опанувати ази приготування страв української кухні? Тоді раджу Вам звернути увагу на Лесі Кравецької "Страви з Полісся". На сторінках цього видання Ви знайдете рецепти напрочуд смачних, вишуканих і водночас із тим надзвичайно простих страв, які зазвичай готують поліські ґадзині.
    Впевнена, що деякі рецепти зможуть здивувати навіть досвідчених гурманів. Наприклад, більшість господинь вміє варити борщ, але мало хто знає, що цю першу страву можна готувати не за традиційним рецептом, а із додаванням таких інгредієнтів, як біла велика квасоля, сушені білі гриби, сушена риба, розсол із квашеної капусти і лляняна олія! Звісно ж, що така страва, яка, до речі, називається колядний (голий) борщ, або охолоджена юшка, суттєво відрізняється від традиційного червоного борщу, який готують на більшій території України, втім смак цієї страви анітрохи не поступається традиційному смаку. Ну і, звісно ж, не можу не розповісти про страву, яка сподобалася мені найбільше: тепер на моєму столі часто з'являється суп під назвою квасок, який складається з сухих білих грибів, моркви, картоплі, цибулі, часнику і квашеної капусти...
    Видання, до речі, має якісне оформлення. Книга твердій палітурці, з крейдованими сторінками та кольоровими ілюстраціями. До того ж, коштує менше 150 гривень!
  •  
    Рецепты
    В первую очередь хочется сказать о качестве книги. Страницы достаточно плотные, белоснежные, шрифт крупный, присутствует яркая фотография готового блюда, рецепт подан с мельчайшими подробностями, поэтому несмотря на разные уровни сложностей блюд, даже начинающий кулинар справится с каждым из них если будет следовать всем рекомендациям. Книга сама по себе не объемная, рецептов немного, поэтому она пойдет скорее как дополнение к основным кулинарным изданиям. Единственная особенность этой книги в том, что автор предлагает необычные сочетания продуктов в рецептах, а так же предлагает свои варианты приготовления украинских традиционных блюд. Но несмотря на некоторые нюансы хочется отметить что в целом в каждом блюде присутствуют полезные ингредиенты, даже в сладкой выпечке это мак и ягоды. Поэтому эту книгу можно использовать даже для приготовления блюд деткам.
Купити - Страви Полісся з душею
Страви Полісся з душею
140 грн
Є в наявності
 

Рецензії Страви Полісся з душею

5/5
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1
  •  
    Страви з Полісся
    Бажаєте опанувати ази приготування страв української кухні? Тоді раджу Вам звернути увагу на Лесі Кравецької "Страви з Полісся". На сторінках цього видання Ви знайдете рецепти напрочуд смачних, вишуканих і водночас із тим надзвичайно простих страв, які зазвичай готують поліські ґадзині.
    Впевнена, що деякі рецепти зможуть здивувати навіть досвідчених гурманів. Наприклад, більшість господинь вміє варити борщ, але мало хто знає, що цю першу страву можна готувати не за традиційним рецептом, а із додаванням таких інгредієнтів, як біла велика квасоля, сушені білі гриби, сушена риба, розсол із квашеної капусти і лляняна олія! Звісно ж, що така страва, яка, до речі, називається колядний (голий) борщ, або охолоджена юшка, суттєво відрізняється від традиційного червоного борщу, який готують на більшій території України, втім смак цієї страви анітрохи не поступається традиційному смаку. Ну і, звісно ж, не можу не розповісти про страву, яка сподобалася мені найбільше: тепер на моєму столі часто з'являється суп під назвою квасок, який складається з сухих білих грибів, моркви, картоплі, цибулі, часнику і квашеної капусти...
    Видання, до речі, має якісне оформлення. Книга твердій палітурці, з крейдованими сторінками та кольоровими ілюстраціями. До того ж, коштує менше 150 гривень!
  •  
    Рецепты
    В первую очередь хочется сказать о качестве книги. Страницы достаточно плотные, белоснежные, шрифт крупный, присутствует яркая фотография готового блюда, рецепт подан с мельчайшими подробностями, поэтому несмотря на разные уровни сложностей блюд, даже начинающий кулинар справится с каждым из них если будет следовать всем рекомендациям. Книга сама по себе не объемная, рецептов немного, поэтому она пойдет скорее как дополнение к основным кулинарным изданиям. Единственная особенность этой книги в том, что автор предлагает необычные сочетания продуктов в рецептах, а так же предлагает свои варианты приготовления украинских традиционных блюд. Но несмотря на некоторые нюансы хочется отметить что в целом в каждом блюде присутствуют полезные ингредиенты, даже в сладкой выпечке это мак и ягоды. Поэтому эту книгу можно использовать даже для приготовления блюд деткам.
 
Характеристики Страви Полісся з душею
Автор
Леся Кравецька
Видавництво
Книжковий клуб "Клуб Сімейного Дозвілля"
Мова
Українська
Рік видання
2021
Кількість сторінок
80
Ілюстрації
Кольорові
Формат
170х245 мм
Палітурка
Тверда
Папір
Крейдований
Тираж
2000
ISBN
978-617-12-8640-5
Тип
Паперова