Страви Поділля з душею
Паперова книга | Код товару 1139378
Yakaboo 5/5
Автор
Леся Кравецька
Видавництво
Книжковий клуб "Клуб Сімейного Дозвілля"
Мова
Українська
Рік видання
2020
Кількість сторінок
80
Ілюстрації
Кольорові
Формат
170х245 мм
Палітурка
Тверда

Усе про книжку Страви Поділля з душею

На Поділлі кожен зможе знайти собі страву до смаку й отримати гастрономічне задоволення від самобутніх місцевих смаколиків. Тут дивовижно поєдналися українська, литовська й польська кухні. Традиційні страви цього регіону корисні, ситні та цікаві. Здавна тутешні господині готували їх з усього того, що росло навколо, вкладаючи в кожну страву свою фантазію, знання та душу. Так, найчастіше для приготування своїх страв господині використовували різноманітні овочі та фрукти, молочні продукти, зернові, м’ясо птиці, свинину та яловичину, але поряд із загальновідомими створювали з них особливі, притаманні лише цій частині України страви. Картопля по-уланівськи, годзя, чорна ковбаса, тиманівська каша-капуста, коцюруби, мазарі, пухкеники, буслові лапки, книш з хлібенятком, макар — це лише невеликий перелік тих традиційних подільських страв, які вас точно здивують своїм смаком. А вправна господиня Леся Кравецька допоможе вам приготувати ці цікаві колоритні страви вдома й пригостити ними своїх рідних.

Читати повний опис
Згорнути
Характеристики
Автор
Леся Кравецька
Видавництво
Книжковий клуб "Клуб Сімейного Дозвілля"
Мова
Українська
Рік видання
2020
Кількість сторінок
80
Ілюстрації
Кольорові
Формат
170х245 мм
Палітурка
Тверда
Рецензії
  •  
    Страви Поділля з душею 100% користувачів вважають цей відгук корисним
    Такі традиційні страви українського походження, як борщ і вареники, скоріш за все добре відомі кожній господині, а от подільські страви майже не знайомі широкому загалу, тому всім любителям кулінарії не завадить ознайомитися з книгою Лесі Кравецької "Страви Поділля з душею", на сторінках якої представлені вишукані рецепти подільської кухні, серед яких навіть найбільш вибагливий гурман зможе знайти бодай одну, яка прийдеться йому до смаку.
    Мабуть, кожному доводилося куштувати червоненький борщик, однак особисто я ніколи не думала, що таку традиційну страву можна приготувати на буряковому квасі з в'яленими підкопченими грушами та сливами і квашеними помідорами, а слід зазначити, що такий варіант нічим гірше звичайного, адже вражає не лише своєю оригінальністю, а й багатством насичених смаків...
    Збірка написана українською мовою, складається з вісімдесяти сторінок, має якісне оформлення (тверду палітурку, крейдовані сторінки та кольорові ілюстрації). Стане актуальним подарунком для всіх старанних кулінарів.
  •  
    Страви Поділля з душею
    Якщо Вам подобається готувати, Ви перебуваєте у пошуках нових та оригінальних страв, хочете урізноманітнити Ваш звичний раціон, готуєтесь до прийому гостей, то раджу Вам звернути Вашу увагу на книгу "Страви Поділля з душею". Дана книга видавництва "Книжковий Клуб "Клуб Сімейного Дозвілля", і написала цю чудову книгу відома письменниця Леся Кравецька. Книги Лесі Кравецькою вирізняються особливим домашнім теплом та рецептами справжніх українських господинь різних регіонів України.
    У книзі "Страви Поділля з душею" Ви знайдете найрізноманітніші рецепти страв, які притаманні саме Поділлю, це традиційні страви, такі як : борщ зі смаженими карасями та свіжими лісовими грибами, крупник із куркою, фляки, чорна ковбаса, макаран, бігос із чорносливом та білими грибами, таратута, баба подільська, жайворонки та багато іншого. Книга "Страви Поділля з душею" з твердою обкладинкою, вийшла зовсім нещодавно, містить у собі вісімдесят сторінок. Усі рецепти написані дуже доступно та зрозуміло, інгредієнти використовуються доступні, які легко можна знайти в магазині, одразу подана фотографія готової страви, що значно полегшує сам процес приготування страви.
    Книга "Страви Поділля з душею" мені сподобалась, вона допоможе Вам відчути справжній смак Подільської кухні та урізноманітнити Ваш звичний раціон новими стравами, варта уваги !
Купити - Страви Поділля  з душею
Страви Поділля з душею
130 грн
Є в наявності
 

Рецензії Страви Поділля з душею

5/5
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1
  •  
    Страви Поділля з душею 100% користувачів вважають цей відгук корисним
    Такі традиційні страви українського походження, як борщ і вареники, скоріш за все добре відомі кожній господині, а от подільські страви майже не знайомі широкому загалу, тому всім любителям кулінарії не завадить ознайомитися з книгою Лесі Кравецької "Страви Поділля з душею", на сторінках якої представлені вишукані рецепти подільської кухні, серед яких навіть найбільш вибагливий гурман зможе знайти бодай одну, яка прийдеться йому до смаку.
    Мабуть, кожному доводилося куштувати червоненький борщик, однак особисто я ніколи не думала, що таку традиційну страву можна приготувати на буряковому квасі з в'яленими підкопченими грушами та сливами і квашеними помідорами, а слід зазначити, що такий варіант нічим гірше звичайного, адже вражає не лише своєю оригінальністю, а й багатством насичених смаків...
    Збірка написана українською мовою, складається з вісімдесяти сторінок, має якісне оформлення (тверду палітурку, крейдовані сторінки та кольорові ілюстрації). Стане актуальним подарунком для всіх старанних кулінарів.
  •  
    Страви Поділля з душею
    Якщо Вам подобається готувати, Ви перебуваєте у пошуках нових та оригінальних страв, хочете урізноманітнити Ваш звичний раціон, готуєтесь до прийому гостей, то раджу Вам звернути Вашу увагу на книгу "Страви Поділля з душею". Дана книга видавництва "Книжковий Клуб "Клуб Сімейного Дозвілля", і написала цю чудову книгу відома письменниця Леся Кравецька. Книги Лесі Кравецькою вирізняються особливим домашнім теплом та рецептами справжніх українських господинь різних регіонів України.
    У книзі "Страви Поділля з душею" Ви знайдете найрізноманітніші рецепти страв, які притаманні саме Поділлю, це традиційні страви, такі як : борщ зі смаженими карасями та свіжими лісовими грибами, крупник із куркою, фляки, чорна ковбаса, макаран, бігос із чорносливом та білими грибами, таратута, баба подільська, жайворонки та багато іншого. Книга "Страви Поділля з душею" з твердою обкладинкою, вийшла зовсім нещодавно, містить у собі вісімдесят сторінок. Усі рецепти написані дуже доступно та зрозуміло, інгредієнти використовуються доступні, які легко можна знайти в магазині, одразу подана фотографія готової страви, що значно полегшує сам процес приготування страви.
    Книга "Страви Поділля з душею" мені сподобалась, вона допоможе Вам відчути справжній смак Подільської кухні та урізноманітнити Ваш звичний раціон новими стравами, варта уваги !
 
Характеристики Страви Поділля з душею
Автор
Леся Кравецька
Видавництво
Книжковий клуб "Клуб Сімейного Дозвілля"
Мова
Українська
Рік видання
2020
Кількість сторінок
80
Ілюстрації
Кольорові
Формат
170х245 мм
Палітурка
Тверда
Папір
Крейдований
Тираж
4700
ISBN
978-617-12-7127-2
Тип
Паперова
Література країн світу
Українська література
Література за періодами
Сучасна література