Вхід або реєстрація
Для відслідковування статусу замовлень та рекомендацій
Щоб бачити терміни доставки
Безкоштовно по Україні
Без вихідних, з 9 до 20
Для відслідковування статусу замовлень та рекомендацій
Щоб бачити терміни доставки
У підручнику розкрито фізіолого-гігієнічний вплив їжі та її компонентів на функціонування основних фізіологічних систем організму, що дозволяє критично підійти до вибору харчових продуктів, технологічного процесу виробництва продуктів харчування та складання раціонів харчування для різних груп населення.
Підручник призначений для студентів, які навчаються за спеціальністю 015 «Професійна освіта» спеціалізації «Харчові технології» та «Готельно-ресторанна справа».
У підручнику розкрито фізіолого-гігієнічний вплив їжі та її компонентів на функціонування основних фізіологічних систем організму, що дозволяє критично підійти до вибору харчових продуктів, технологічного процесу виробництва продуктів харчування та складання раціонів харчування для різних груп населення.
Підручник призначений для студентів, які навчаються за спеціальністю 015 «Професійна освіта» спеціалізації «Харчові технології» та «Готельно-ресторанна справа».