Їжа для мозку. Наука розумного харчування
Електронна книга | Код товару 1259254
Yakaboo 5/5 1 відгук
Автор
Ліза Москоні
Видавництво
Наш Формат
Мова
Українська
Рік видання
2019
Перекладач
Валерія Глінка
Кількість сторінок
336
ISBN
978-617-7682-24-9, 978-0-399-57399-6
Тип
Електронна

Все про електронну книгу Їжа для мозку. Наука розумного харчування

Наш мозок - особливий орган. Його робота безпосередньо залежить від їжі, яку ми споживаємо. Однак поради, які ми щодня бачимо в інтернеті, часто суперечливі й непослідовні. Одного дня ми читаємо, що треба за будь-яку ціну уникати холестерину, а наступного - що він навпаки підтримує здоров'я мозку. Проблема таких сенсаційних заяв у тому, що лише мізерну їх частку було ретельно перевірено. То якою має бути їжа для мозку? Чи здатна лише сама оливкова олія врятувати від «Альцгеймера»? Яка глюкоза потрібна нашому мозкові? І як зробити свій корисний раціон не лише поживним, а й смачним?

Характеристики
Автор
Ліза Москоні
Видавництво
Наш Формат
Мова
Українська
Рік видання
2019
Перекладач
Валерія Глінка
Кількість сторінок
336
ISBN
978-617-7682-24-9, 978-0-399-57399-6
Тип
Електронна
Рецензії
  •  
    Їжа для мозку
    Я не великий прихильник нонфіку і вважаю подібні книги марною тратою грошей. Особливо усілякі книги-мотиватори аля "Як стати мільйонером за 10 днів", "Як стати успішним" тощо. Але харчування - це важлива частина нашого життя, тож я вперше вирішила почитати щось подібне, і вибір мій впав на "Їжу для мозку", адже не дарма кажуть, що ми те, що ми їмо. Але насправді в книзі розповідається не тільки про їжу, як таку, а ще й про функціонування нашого мозку. Авторка книги, Ліса Масконі, - нейродослідниця, яка присвятила своє життя вивченню залежності функціонування мозку від того, що ми споживаємо. Виявляється навіть хвороба Альцгеймера напряму пов'язана з нашим раціоном, що ще раз підкреслює важливість нашого харчування.
    До плюсів хочу віднести: усе розповідається простими доступними для читача словами, можна сказати на пальцях. Дієві рекомендації. І купа рецептів здорової їжі.
    А тепер про мінуси: в книзі траплялись повтори одних і тих же думок, якщо їх викреслити, то 336 сторінок значно потоншають. Дана праця не підходить під українські реалії, як вже зауважували більшість читачів книги. Ну як сказати, ми то можемо знайти в супермаркеті усілякі там ягоди годжі, слава Богу не в Союзі живемо, але це знатно вдарить по бюджету.
    Загалом, книга цікава і варта того, щоб принаймні спробувати з нею ознайомитись.
Купити - Їжа для мозку. Наука розумного харчування
Їжа для мозку. Наука розумного харчування
99 грн
Доступні формати для скачування:
 

Рецензії Їжа для мозку. Наука розумного харчування

5/5
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1
  •  
    Їжа для мозку
    Я не великий прихильник нонфіку і вважаю подібні книги марною тратою грошей. Особливо усілякі книги-мотиватори аля "Як стати мільйонером за 10 днів", "Як стати успішним" тощо. Але харчування - це важлива частина нашого життя, тож я вперше вирішила почитати щось подібне, і вибір мій впав на "Їжу для мозку", адже не дарма кажуть, що ми те, що ми їмо. Але насправді в книзі розповідається не тільки про їжу, як таку, а ще й про функціонування нашого мозку. Авторка книги, Ліса Масконі, - нейродослідниця, яка присвятила своє життя вивченню залежності функціонування мозку від того, що ми споживаємо. Виявляється навіть хвороба Альцгеймера напряму пов'язана з нашим раціоном, що ще раз підкреслює важливість нашого харчування.
    До плюсів хочу віднести: усе розповідається простими доступними для читача словами, можна сказати на пальцях. Дієві рекомендації. І купа рецептів здорової їжі.
    А тепер про мінуси: в книзі траплялись повтори одних і тих же думок, якщо їх викреслити, то 336 сторінок значно потоншають. Дана праця не підходить під українські реалії, як вже зауважували більшість читачів книги. Ну як сказати, ми то можемо знайти в супермаркеті усілякі там ягоди годжі, слава Богу не в Союзі живемо, але це знатно вдарить по бюджету.
    Загалом, книга цікава і варта того, щоб принаймні спробувати з нею ознайомитись.
 
Характеристики Їжа для мозку. Наука розумного харчування
Автор
Ліза Москоні
Видавництво
Наш Формат
Мова
Українська
Рік видання
2019
Перекладач
Валерія Глінка
Кількість сторінок
336
ISBN
978-617-7682-24-9, 978-0-399-57399-6
Тип
Електронна