Вхід або реєстрація
Для відслідковування статусу замовлень та рекомендацій
Щоб бачити терміни доставки
Випікання хліба власноруч надає нам можливість займатися неспішною творчою та водночас заспокійливою діяльністю, яка забезпечує противагу неминучим стресам життя. Починаючи з моменту вимішування тіста й закінчуючи моментом, коли ви витягаєте ароматну свіжоспечену буханку з гарячої духовки, ви отримуєте сповнений вдумливості досвід, здатний живити нас і фізично, і духовно. Дріжджі змінюють борошно й воду, а випікання хліба може змінити нас і наші життя.
Чим більш шалений ритм нашого життя, тим більше ми потребуємо балансу, а його можна віднайти в діяльності, яка змушує нас сповільнитися й відновити зв’язок з власними тактильними відчуттями. Випікаючи хліб своїми руками, ми отримуємо максимум від заспокійливих і базових рухів. Концепція «виділити час» — захоплива й корисна. Звісно, нам не вдасться збільшити день. У ньому так і лишиться двадцять чотири години. Утім, ми можемо свідомо зробити паузу, вплести у свої дні дорогоцінні періоди зосередження, які слугують протиотрутою тиску поспішного ритму сучасного життя.
Видання здійснено за підтримки бренду «Львівські дріжжі».
Про автора:
Полін Бомонт має ступінь з психології та філософії, є дипломованою спеціалісткою з низькоінтенсивної психологічної терапії та з практики групової роботи. Вона працює консультантом в Університеті Ньюкасла, підтримуючи студентів, які стикаються з широким спектром проблем психічного здоров’я. Вона виявила, що фізичний і медитативний характер приготування хліба допоміг їй сприяти самоприйняттю, над досягненням котрого вона працює зі своїми клієнтами. Для неї як для матері шести дітей, випікання хліба – це і вияв любові, і спосіб зберігати спокій серед подекуди хаотичного сімейного життя.
Випікання хліба власноруч надає нам можливість займатися неспішною творчою та водночас заспокійливою діяльністю, яка забезпечує противагу неминучим стресам життя. Починаючи з моменту вимішування тіста й закінчуючи моментом, коли ви витягаєте ароматну свіжоспечену буханку з гарячої духовки, ви отримуєте сповнений вдумливості досвід, здатний живити нас і фізично, і духовно. Дріжджі змінюють борошно й воду, а випікання хліба може змінити нас і наші життя.
Чим більш шалений ритм нашого життя, тим більше ми потребуємо балансу, а його можна віднайти в діяльності, яка змушує нас сповільнитися й відновити зв’язок з власними тактильними відчуттями. Випікаючи хліб своїми руками, ми отримуємо максимум від заспокійливих і базових рухів. Концепція «виділити час» — захоплива й корисна. Звісно, нам не вдасться збільшити день. У ньому так і лишиться двадцять чотири години. Утім, ми можемо свідомо зробити паузу, вплести у свої дні дорогоцінні періоди зосередження, які слугують протиотрутою тиску поспішного ритму сучасного життя.
Видання здійснено за підтримки бренду «Львівські дріжжі».
Про автора:
Полін Бомонт має ступінь з психології та філософії, є дипломованою спеціалісткою з низькоінтенсивної психологічної терапії та з практики групової роботи. Вона працює консультантом в Університеті Ньюкасла, підтримуючи студентів, які стикаються з широким спектром проблем психічного здоров’я. Вона виявила, що фізичний і медитативний характер приготування хліба допоміг їй сприяти самоприйняттю, над досягненням котрого вона працює зі своїми клієнтами. Для неї як для матері шести дітей, випікання хліба – це і вияв любові, і спосіб зберігати спокій серед подекуди хаотичного сімейного життя.